IronTrooper
The King of Cool
- Член од
- 27 март 2007
- Мислења
- 1.496
- Поени од реакции
- 32
ај нека објасни некој што е поточно ова. водно, физичко, потпис, соопштение...њтф?! (цело инфо што го имам е од постовите погоре)
Јас кога бев прва година, имаше опција или да се оди на Водно или да се дава крв. Како и да е, не влијаеше ништо од тоа врз крајниот потпис. Koj сака да оди на физичко, ќе добие потпис, кој не - 500 денарчиња.Ako toa za na Vodno spaga vo predmetot fizicko sigurno vlijae i za potpis, mene vo prva ne mi staia potpis zasto ne otidov ni na eden cas fizicko ama posle si go plativ 500 den. so uplatnica vo banka i koga otidov na studentski im ja pokazav uplatnicata mi naskrapaa nesto vo indeks i mi zaverija semestar bez problem
Или треба да си среќничка како мене која не отиде ни еднаш на физичко,ама кога се збираа потписи се прошета два пати до електро и вториот се погоди "подобриот" професор и ми удри печат во индекс.:baeh:Јас кога бев прва година, имаше опција или да се оди на Водно или да се дава крв. Како и да е, не влијаеше ништо од тоа врз крајниот потпис. Koj сака да оди на физичко, ќе добие потпис, кој не - 500 денарчиња.
Колку материјал? оти во книгата по менаџмент имаме по една тема за планирање и една за одлучување...планирање има некои си 50тина страни, а одлучување 30тинаДали некој од вас економистиве има материјали за Планирање и одлучување :smir: