Смерови на факултетот ти се:Може да ми каже некој кој се смеровите во Економскиот факултет, заедно со тоа кои предмети се потребни за упис ?
Сигурно ќе биде на 4 декември а колоквиумот ќе биде до таму кај што ќе предаде професорката. Денес предавала за НАФТА.Најверојатно ќе биде до 196 (или до кај ќе предаде) и најверојатно ќе биде на 4 декември.
Има едно 15 тина предмети, нешто што набрзина видов Географија, Математика, Бизнис, Менаџмент...Смерови на факултетот ти се:
Економија
Менаџмент
Маркетинг Менаџмент
Финансиски Менаџмент
Надворешна Трговија
Сметководство и Ревизија
Е-бизнис
А за предметите ќе одлучат дополнително
Што опфаќа ?Смерови на факултетот ти се:
Е-бизнис
професорот рече дека не е потребна презентација, да учиме од книга. до 99та страна.LUGEEEE dajte ve molam nekoj prezentacija za chapter 2 osnovi na e-biznis neka dade!!!! Ovoj Mijalce nema aber da ja stavi!!! A u ponedelnik polagam a nemam od kaj da ucam!! PLSSSSSSSSS
Епа кога не одиш на предавања нема да знаеш што е важно. Се зезам јас бев на сите освен на едно, ама нема преголема корист со оглед на тоа дека професорот си збори на носот. Ќе ги учиш карактеристиките и особено тие што се како дефиниции од страна дадени, сигурно нема да даде за Мајкрософт, Дел и сличните примери. Плус ако биде како првиот колоквиум, нема да има толку за памет учење, него ќе има и логика да се употреби.kako be ne e potrebna prezentacija!!! Pa od kaj da znam sto e vazno u kniga? Ko sto ne sum bila i4 na predavanje,pojma si nemam!!!!
Nekoj od postarive generacii da ima super bi bilo, a uste posuper e da mi ja prati !!!!
Истото ме интересира и за менаџмент?Ај некој ако знае нека пише, дали вториот колоквиум маркетинг ке биде со ист состав на прашања како првиот ?
Професорката рече дека прашањата ќе бидат исти како на првиот колоквиум и дека сака најмалце 700 студенти да положат преку колоквиуми.Ај некој ако знае нека пише, дали вториот колоквиум маркетинг ке биде со ист состав на прашања како првиот ?