- Член од
- 9 октомври 2008
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 3
FalaДа, треба
FalaДа, треба
Мислам дека баш ова време се поднесува молба, до кај февруари... но мислам дека се префрлаш и во приватна квота. Прашај си негдеАј некој од постариве колеги ако се имале префрлено на семестар на друг смер,ако сакаат да ми кажат кое време се поднесува молба и дали се останува на истата квота?фала поздрав:helou:
trreba i marketing prijavite da se nosat na kolok.... bar taka razbrav....Fala
Фала наум,баш прашав на студентски и вообичаено незнаеа да ми кажат за тоа дали ќе ми се смени квотата,така да ми преостанува некој што имал искуство да ми каже шо како.поззМислам дека баш ова време се поднесува молба, до кај февруари... но мислам дека се префрлаш и во приватна квота. Прашај си негде
па ако не се лажам беше на прва страна ама кое прашање не ми текнуваkoe bese so 4?
колега сме поминале де :wink: него ај ако одиш утре за резултати ке сакаш ли да видиш пак за мене ФАЛА:smir:хахаха мислиме дека сме поминале
kolega ne menuvas kvota, jas se imam prebaceno na drug smer taka da samo molba treba da podneses i da cekas da vidis dali ke ti bide odobrena, i mislam deka se placa 500 denariФала наум,баш прашав на студентски и вообичаено незнаеа да ми кажат за тоа дали ќе ми се смени квотата,така да ми преостанува некој што имал искуство да ми каже шо како.позз
Колешке ако беше втора група на првата страна сигурно немаше со сите 4 точни, барем во тие некако бев посигурен што решавам.. али можда и грешам...па ако не се лажам беше на прва страна ама кое прашање не ми текнува
Нема проблем, ќе ти видам...колега сме поминале де :wink: него ај ако одиш утре за резултати ке сакаш ли да видиш пак за мене ФАЛА:smir:
Немам такво искуство али ништо не те кошта да ја носиш пријавата...:smir:математика ми остана од лани али сеа го фатив на колоквиум .е сеа ,треба со пријава да идам на трет или на студентски да им ја дадам?
колега мислам дека беше за функции на етички обдор кои таа ги диктираше на предавање. ти текнува? некаде на почеток по втор колоквиум. Потоа во скриптите ги имаше дадено само еден дел (4 функции од вкупно 8) ама не ме земај за збор не сум сигурнаКолешке ако беше втора група на првата страна сигурно немаше со сите 4 точни, барем во тие некако бев посигурен што решавам.. али можда и грешам...
Нема проблем, ќе ти видам...
:pos2::pos2::pos2: Абе да сум бил на барем едно предавање Етика ќе беше добро... ајде ваљда си во правоколега мислам дека беше за функции на етички обдор кои таа ги диктираше на предавање. ти текнува? некаде на почеток по втор колоквиум. Потоа во скриптите ги имаше дадено само еден дел (4 функции од вкупно 8) ама не ме земај за збор не сум сигурна
п.с. Фала за резултати.:smir: Се надевам добри ќе се:wink:
Ako si vo privatna ne menuvas... tocno. No Mislam deka ako si vo drzavna kvota... i ako smenis smer.. e Togas ides na privatna.kolega ne menuvas kvota, jas se imam prebaceno na drug smer taka da samo molba treba da podneses i da cekas da vidis dali ke ti bide odobrena, i mislam deka se placa 500 denari