Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Znae nekoj koga e zakazan Menagment ispitot?

Za marketing, treba da se nosat prijavite na III kolokvium?

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Дали е точно ова: семестар може да се завери без 1 земен потпис, а најмногу потписи што може да се платат се 3?

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
јас втора група бев, одма го решив збунувачки беше малце, али мислам дека поминав :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
И јас бев втора група етика, на почетните прашања беа ок, али после пола беа збунувачки, и кај мене беа повеќето со 3 или 2, а со 4 само последното го напишав зашто не го знаев... друго со 4 не видов или толку знаев :)

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Денес деловна етика не беше толку тешко него сега кажете што точно не треба да се учи основи на економија за трет колоквиум и дали треба тие што се со црвено деловите да се учат? ( кај мене додуша се црно бели )
поздрав

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
И јас бев втора, прашањата беа вообичаени како што ги прави, а имаше и доста збунувачки. само едно (според мене) беше со сите 4 одговори а имаше и многу со 1 ај сме поминале тоа е најбитно :wink:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
И јас бев втора, прашањата беа вообичаени како што ги прави, а имаше и доста збунувачки. само едно (според мене) беше со сите 4 одговори а имаше и многу со 1 ај сме поминале тоа е најбитно :wink:
koe bese so 4?

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Сметководство со колку точни одговори се прашањата на трет колоквиум?
Математика дали има задачи или прашања од процентна и каматна сметка?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom