Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znae nekoj koga e zakazan Menagment ispitot?

Za marketing, treba da se nosat prijavite na III kolokvium?

Дали е точно ова: семестар може да се завери без 1 земен потпис, а најмногу потписи што може да се платат се 3?

јас втора група бев, одма го решив збунувачки беше малце, али мислам дека поминав :)

И јас бев втора група етика, на почетните прашања беа ок, али после пола беа збунувачки, и кај мене беа повеќето со 3 или 2, а со 4 само последното го напишав зашто не го знаев... друго со 4 не видов или толку знаев :)

Денес деловна етика не беше толку тешко него сега кажете што точно не треба да се учи основи на економија за трет колоквиум и дали треба тие што се со црвено деловите да се учат? ( кај мене додуша се црно бели )
поздрав

И јас бев втора, прашањата беа вообичаени како што ги прави, а имаше и доста збунувачки. само едно (според мене) беше со сите 4 одговори а имаше и многу со 1 ај сме поминале тоа е најбитно :wink:

И јас бев втора, прашањата беа вообичаени како што ги прави, а имаше и доста збунувачки. само едно (според мене) беше со сите 4 одговори а имаше и многу со 1 ај сме поминале тоа е најбитно :wink:
koe bese so 4?

Сметководство со колку точни одговори се прашањата на трет колоквиум?
Математика дали има задачи или прашања од процентна и каматна сметка?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom