А бе имаат ли право првите години да избираат англиски??Da se vratam na Angliski,ko so mi kazaa bilo prelesno i se ubile od prepisuvanje poso ovoj del bil opticki. Aj neka kaze odprilika so bea prasanjata ako ima nekoj otideno..
I dali vistina nema da ima usno Ekonomija??? Onaka informativno prasuvam...
а бе наум ако знаеш од прилика кои теми лани не ги учевте економија да не ги учам џабеНе верувам дека сте премногу... сигурно немаaт доволно време
Баш тоа го рече и проф.Фити , поради поместувањето во распоредот не биле во можност да го обават усниот испит.Затоа постојат стручните трудови , кои треба да се предадат најдоцна до 20 Јануари.Не верувам дека сте премногу... сигурно немаaт доволно време
Па што знам,онака,како другите. Мене етика во принцип ме нервираше,зошто не учам на памет....не што не сакам,не можам :pos2: Така да сметај дека е ко другите,ништо потешко или полесно :smir:А за Деловнава Етика нешто повеќе за трет колоквиум? тешко? лесно?
Па и мене ме нервира зашто треба на памет све да се знае а и ептен лоши тестови даваат... фала :smir:Па што знам,онака,како другите. Мене етика во принцип ме нервираше,зошто не учам на памет....не што не сакам,не можам :pos2: Така да сметај дека е ко другите,ништо потешко или полесно :smir:
да бе,4 можни одговори! Ништо колешке,повели и друг пат :smir:Па и мене ме нервира зашто треба на памет све да се знае а и ептен лоши тестови даваат... фала :smir:
Исто како предходно... Научете ја последната тема,табелата со школите,ке ви требаЕкономија претпоставувам најмногу прашања ќе паднат од фискална и монетарна или се лажам ?
Што се однесува до црвените делови, треба да се учат или како и претходно нема да има од нив прашања ?
Зорица ми предава сметководство.. зашто?да бе,4 можни одговори! Ништо колешке,повели и друг пат :smir:
Кажи ми кој ти предава сметководство?
онака :wink: реков Љубиша да не е... :pos2: а Марина или Атанаско ви иде?Зорица ми предава сметководство.. зашто?
matematika bese zeznato... se trreba da si ucis tamu.... smetkovodstvo treba na pamet da go nabubas.. ke vi sibne teorija dosta.....a ekonomija ke si ja naucis dobro poslednata glava, najmnogu prasanja ima......toa ti se cakite :wink:Баш тоа го рече и проф.Фити , поради поместувањето во распоредот не биле во можност да го обават усниот испит.Затоа постојат стручните трудови , кои треба да се предадат најдоцна до 20 Јануари.
Постари ценети колеги , кажете нешто за третиве колоквиуми.Каква е математика , сметководство и економија?Дали се потешки , дали има некои цаки за поминување??