@Lbaneso
Лаеш НЕ касаш !
- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 798
na dekemvriska sesija mislis?Koga e finansiski menadzment ispitot?
na dekemvriska sesija mislis?Koga e finansiski menadzment ispitot?
Утре од 9колеги е увидот по сметководство?
не сум сигурна колега но изгледа се на 19 Етика, а сметководство после или на 26Дали знае некој кога се закажани сметководство и деловна етика колоквиумите???
значи нема ти е да не делат кај кого да одиме на усно туку ние избираме или лошо разбрав? ФАЛА :smir:Треба да му кажеш, ќе те запише мислам на лист. Инаку мислам може кај кој сакаш да отидеш, ама мене лани ми предаваше Владимир па викам ај да го испоштувам![]()
Paaaaa?!!!!!:cry::cry:Pozdrav...ima li nekoj informacii vo vrska so ISPITOT MAKROEKONOMIJA?
site mi vikaat deka e mnogu tesko na ispit, i stvarno ochajna sum...
...ako ima nekoj bilo kakvi iskustva vo vrska so ova, ve molam, obavezno da mi pise...![]()
Elvana Gjata ne e tesko samo uciiiiiPaaaaa?!!!!!:cry::cry:
Филиповски така фино ни го спопика у понеделникот, нема да стигнат сите теми да ги предадат, ама сепак ќе треба сите 9 глави да се научат за 3 колоквиум, или ко он што рече:`Колеги, ќе има предавања изгледа и после колоквиумска недела(не знам за кога збореше, 31декември?!), ама тогаш не знам што ќе предаваме затоа што целиот материјал ќе го завршиме со третиот колоквиум(тука имаше шлогирање од аудиториумот у амфитеатар). Нема да стигнеме цел да го предадеме, ќе треба нешто сами да си научите дома`a може ли некој да ни спомне чисто онака кои теми за 3 кол. економија ни се исфрлени?:smir:
оф мори мајко како ќе стигнам да ги научам сите 200стр. до 24ти? (на 24ти ни беше колоквиумот ако се лажам поправете) Али утре ќе идам на предавања кај таки фити и ќе видам он што ќе ни каже за 3тиов материјал.Филиповски така фино ни го спопика у понеделникот, нема да стигнат сите теми да ги предадат, ама сепак ќе треба сите 9 глави да се научат за 3 колоквиум, или ко он што рече:`Колеги, ќе има предавања изгледа и после колоквиумска недела(не знам за кога збореше, 31декември?!), ама тогаш не знам што ќе предаваме затоа што целиот материјал ќе го завршиме со третиот колоквиум(тука имаше шлогирање од аудиториумот у амфитеатар). Нема да стигнеме цел да го предадеме, ќе треба нешто сами да си научите дома`
Фалачаопријатно
Иначе, само три лекции не треба да се научат(што кажал до сега):
- 15.4 Фактори што го условуваат економскиот раст-општ пристап(317 стр.)
- 15.5 Фактори што ја детерминираат продуктивноста(320 стр.)
- Кондратиеви долги бранови и Кузнециевите циклуси во градежништвото(341 стр.)
* само да се прочита - 16.2 Големата депресија од 1929 до 1933година(331 стр.)