Сметководство тоа на вежби што ќе ви ги дава демонстраторката домашните ке треба да ги напишете. Тоа е за потпис од асистент. Најверојатно ке ви дадат и без домашните, но посигурно е да си ги препишете... за 40-тина минути сите се средуваатА што слушав денес муабети, требало некое домашно по сметководство или математика да се однесе за потпис ?
треба сметководство, а јас ако сега бев пак прва никогаш не би го напишал домашното, само саати изгубени во препишувње... нит го гледаат нит ништо и пак даваат потписи.А што слушав денес муабети, требало некое домашно по сметководство или математика да се однесе за потпис ?
daj finansiski kazete sovet ja neznam so da pravam i so menadzment marketing i megunarodna ekonomija
За финансиски пазари мислите или?I mene mnogu me interesira za finansiski? Kakvi prasanja postavuva, a isto slusam i zadaci ke imalo? Zadacite dali se kako tie vo ucebnikot ili?
I uste nesto dali nekoj so sigurnost znae do koja strana ni e prv kolokvium?
Само Чак Норис точно може да ги одговори прашањата од case studyми текна нешто во моментов, морам да го споделам...:
Чак Норис не учи менаџмент на памет, него со логика!
Финансиски менаџмент се повеќе на логика прашањата, треба да го знаеш материјалот - не се класични прашања.Ne za finansiski menadzment
е де бе, како изгледаат тие прашања!? јас ги гледам кејсовиве и претпоставувам дека во нив треба да се препознае нешто што било во темата, што не е нешто тешко. Што е невозможното ме интересира...Само Чак Норис точно може да ги одговори прашањата од case study
и јас сакам, ве молам писете ми и мене фала:smir:Ај ве молам некој што ги има симнато од порано прашањата по маркетинг и менаџмент (прв колоквиум) што беа постирани на http://ekonomskifakultet.wordpress.com/ нека ми пише приватна порака да му дадам маил да ми ги прати! ВЕ МОЛАМ
Samo kreativci mozat da odgovorat na prasanjata od case study!!! ahahahahahahahaha :baeh: mnoooogu se interesni, prosto neobicni...hahaha zadovolstvo da ti e da gi razmisluvas...i na kraj pak da ne gi smislis ahahahahaha!!!Само Чак Норис точно може да ги одговори прашањата од case study