Ima dopolintelno.. A za kaznena, tesko.....Za tie sto ke padnat na matematika ima kaznena sesija ili dopolnitelno?
Ili ke treba ja toa da organiziram...
A za dopolnitelno kaj Janev treba da se prijavam ili ..??Ima dopolintelno.. A za kaznena, tesko.....
сметководство е катиљ смер.. имаш милијарда сметководства....боље бубај си и иди си на менаџмент[/qu
хахах како да не не го вреѓај смерот
Дап, го зеде и маркетинг-менаџмент, што до сега го предаваше Анетчето Циунова.Сега нема со 100 поени речиси никој, само оние кои учеле во странство или во приватните гимназии :raz:
Инаку... за тие што викаа дека Шуклев ќе си заминел на приватен, вчера слушнав на факултет (што не значи дека е точно) дека Шуклев покрај трите предмети што ги предаваше досега, ќе предава најмалце уште два... Епа со среќа нека ни е
Прво ќе има резултати од математика... па ако те има на дополнителна ќе си одиш кај него и ќе го прашаш кои задачи треба да ги учиш за дополнителната Инаку се зборува дека студентите што се прва за втора не можат да пишат квадрат на година, туку пишат квадрат само на предметот.A za dopolnitelno kaj Janev treba da se prijavam ili ..??
Ako sum padna predmet od 1 semestar mozam da upisam 3 semestar ili pisuvam kvadrat , kako ide KTS nekoj ako znae.
info!!!!!!!imam edno prasanje ako znaete mnogu ke bidam blagodaren za bilo kakva informacija. dali moze ako studiras preku starata programa da se prefrlis na noviot sistem na studiranje vidov na oglasnata tabla za informacii ima nekoja cena od 50 evra za prefrlaanje nesto pisuvase pa znae li nekoj nesto kako odi toa. fala vi odnapred
Ќе си одиш утре на студентски прашања и ќе си прашашinfo!!!!!!!
Што мислат веќе со тоа нема квадрат... дај нека искочи некој Оффицијално нека каже дека нема квадрат.. а не само муабети, и на крај да испадне имало квадрат..:nenene::nenene:Прво ќе има резултати од математика... па ако те има на дополнителна ќе си одиш кај него и ќе го прашаш кои задачи треба да ги учиш за дополнителната Инаку се зборува дека студентите што се прва за втора не можат да пишат квадрат на година, туку пишат квадрат само на предметот.
imas na web stranata na ekonomskiajde ako mozi nekoj da mi kazi koi predmeti ke se izborni za vtora godina finansiski menadzment???:salut: