Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Mummy бирај маркетинг комуникации,без размислување.Многу интересен предмет.Зе изучува стрикно Маркетинг миксот со акцент највеке на advertising и процесите околу осмислувањето на кампањата,бирање на медиумите ,тајминг,Гант табела и тако даље...

и да,МТП го предава Митре и на предавања слушам било многу релакс,ама колоквиумите ги прави СРЈ :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Mummy бирај маркетинг комуникации,без размислување.Многу интересен предмет.Зе изучува стрикно Маркетинг миксот со акцент највеке на advertising и процесите околу осмислувањето на кампањата,бирање на медиумите ,тајминг,Гант табела и тако даље...

и да,МТП го предава Митре и на предавања слушам било многу релакс,ама колоквиумите ги прави СРЈ :)
А маркетинг комуникации не го предава Снежана што сите ја пцујат? Знам дека сите го мразат основи на маркетинг така да самиот збор маркетинг во предмет ми ствара анти - симпатии:)
Плус задолжителен ми е интернет - маркетинг, па да не ми се фатат 500 набројувања и табели некои глупави.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Можи да ми кажи некој на кој смерови останаја слободни места?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Бев да видам листа за тоа вонредните што се и имаше само една како што приметив. Може да ми каже некој отприлика колку вонредни имало дека како што видов јас имаше околу петнаесетина меѓу кои и мене ама да не имало уште некоја листа каде што има и други а да не сум приметел.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
aaaaaaa moze da se prefrlam u 2ra? jas se zapisav na marketing onaka cisto radi sto nemase guzva na salterot za razlika od salterot na finansiski :) a inace sakav da idam na menadjment ali epten me isplasija deka nemalo sansi da vlezam na drzavna, a sea si vidov deka kje sum si vlezela bez problem. Nego, slusnav neso deka ne davale od lani pa i ovaa godina da se prefrlas od eden na drug smer pa jas da si prasam fino lepo :) A, i dali preminuem na privatna ako se prefrlam :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
mozes da se prebacis samo an e-biz i na finan mendz. nemozes se doplaka 20evra,ali da znaes ako si drzavna a sakas da se prebacis ke bides privatna kvota ali malce ke ti bide glup potegot zs godinava za razlika od lani pustaat 85 luge u drzavna kvota

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Многу нови колеги и колешки. И маарко. : )

Ако треба нешто, јас и Chains сме овде, него може и на факс да го барате - мене не толку.
Али ај ќе почнам да идам, ти ветувам Chains :)

И спремајте се, на 15ти ни е прв час... :vozbud: (п.с. не сум сигурен)

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
брат ти се заебаваш или озбилно овоа???

Се збунил нешто :)

Многу нови колеги и колешки. И маарко. : )

Ако треба нешто, јас и Chains сме овде, него може и на факс да го барате - мене не толку.
Али ај ќе почнам да идам, ти ветувам Chains :)

И спремајте се, на 15ти ни е прв час... :vozbud: (п.с. не сум сигурен)

И тоа какви колешки :) :) :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Абе у пм. значи мојата генерација и у средно и тука на факс е тиња(за убавина)...сеа не дека ја прибирам...ама коа ги видов минатата година таа генерација и оваа сега шо се упишаа...можам јасно и гласно да го констатирам горе наведеното!:helou:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
u lanskata generacija ima mn top koleski ovaa sea isto ima neso ali ne sum gi videl site :D

od 15ti u amfi 4 ke vidime so kako

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
абе имало од се по нешто одсекогаш и насекаде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom