Епа Скопско и се е можно. Немаше ни лани, нема да има сигурно ни сега на интернет, така да не се надевајте за џабе. Мора на прозор истакнати да видите, а ова ќе биде само вовед за понатаму.Ne utesi :nesum: a kako e mozno za site fakulteti da ima, a za ekonomski ne?
Во 08:00да не знае некој во колку саат се полага математика?
Сега нема со 100 поени речиси никој, само оние кои учеле во странство или во приватните гимназии :raz:Abe nie koa se zapisuvavme ako si pod 100 poena trebase da sonuvas da vlezes vo drzavna kvoa, sega gledam granicata e bajagi namalena. Epa kolegi aj so sreka
dobrodojdovte vo pekolot
И ако од 5 предмети некој успее да го промаши (мене добро ми оди до сега ) тогаш е среќно копиле.Сега нема со 100 поени речиси никој, само оние кои учеле во странство или во приватните гимназии :raz:
Инаку... за тие што викаа дека Шуклев ќе си заминел на приватен, вчера слушнав на факултет (што не значи дека е точно) дека Шуклев покрај трите предмети што ги предаваше досега, ќе предава најмалце уште два... Епа со среќа нека ни е
Vidi vo toa takvoto.. vodicot so ni go dadoa na pocetok na godina.ajde ako mozi nekoj da mi kazi koi predmeti ke se izborni za vtora godina finansiski menadzment???:salut: