- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 171
- Поени од реакции
- 5
uci nabrojuvanja ne slusaj koj so ke ti kaze grej stolot i ke bide:smir:
Маркетинг набројувања???uci nabrojuvanja ne slusaj koj so ke ti kaze grej stolot i ke bide:smir:
Зошто професорот не го прашате, т.е. не сте го прашале?Добро никој не е сигурен за математика дали ке има поправен за 3 колок???? Сите што ги имам прашано за секој случај го учат цел испит.
Зошто професорот не го прашате, т.е. не сте го прашале?
Да се разбереме. Не сум јас ова него сестра ми е.Луѓе ај некој нека ми каже каков е испитот Основи на маркетинг. Мене ми кажаа дека се паѓале прашања од колоквиумите а на една другарка и рекле дека прашањата не се повторувале се’ до нареден февруари и сега.....Ај некој нека пише што знае посто полагам на 6-ти и веке почнува да ме фаќа страв
Фала фала.:smir::smir:kolegi srekno utre na matematika:salut:
Прашања од case study ќе има сигурно,така рече асистентот.
лани се полагаше со раскажување,ако си на испит учи ги само големите лекции и оние лекции поделби што сеДа не знае некој на кој начин ке се полага применета економија? Дали на раскажување или оптички?
Фала.
e na suklev stvarno nemoze da mu se najde krajot, denes ja spusti granicata do 16 poeni (tie sto imaat na ispit od 16-51 ke polagaat dopolnitelno 3 kolokvium), a od tret kolokvium so 45 poeni gi prati na cel ispit... bog da cuva i da brani....