- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 171
- Поени од реакции
- 5
Drugarce nkoj nemoze da znae sto ke misli Shuklev taka da sedi i uci... SHuki i se e mozno
Verojatno site ne se tolku bogati kako tebe. A verojatno i kaj mnogute e zastapeno misleweto deka znaeweto so pari ne se kupuva:nenene:Абе ако ви е за квадрат шо не си го платите не ми е јасно )))
Да не пишев квадрат, никогаш немаше да добијам десетка по некој предмет :helou:Абе ако ви е за квадрат шо не си го платите не ми е јасно )))
Абре ок се тоа, ама тоа ми е препорака до тие шо се без кофинансирање и имаат можост за квадрат, а не сакаат да губат година, оти парите се истиДа не пишев квадрат, никогаш немаше да добијам десетка по некој предмет :helou:
Во право си, парите се исти, ама кога ќе размислиш убаво во чиј џеб одат парите и кога ќе разислиш дека ти тоа можеш да го научиш, ќе сфатиш дека тие пари ќе бидат фрлени за џабе. А тој што ќе даде пари еднаш во 99% од случаите не застанува на тоа еднаш, познавам многу примери.Абре ок се тоа, ама тоа ми е препорака до тие шо се без кофинансирање и имаат можост за квадрат, а не сакаат да губат година, оти парите се исти
Прв пат слушам за ова ) ама памет за друг пат оти сепак не треба да се верува секому.A kako sto imam slusnato nekoj sto platile matematika, pa tipot preku koj plakale si sobral parite i magla ,go snemalo, i kutrite luge kaj platile za predmetot morale i kvadrat.:kesa:
Јас имам слушнато за ова, тоа е. :kesa:A kako sto imam slusnato nekoj sto platile matematika, pa tipot preku koj plakale si sobral parite i magla ,go snemalo, i kutrite luge kaj platile za predmetot morale i kvadrat.:kesa:
Прашања од case study ќе има сигурно,така рече асистентот.Zdravo kolegi,
da ve prasam dali nekoj znae dali na ispitot menadzment ke ima prasanja od case study i dali e tocno deka vo fevruarskata sesija daval poveke prasanja od menadzment na maliot biznis i pretpriemnistvo? Aj pls ako znae nekoj neka pise
odnapred blagodaram :smir: