- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.651
- Поени од реакции
- 5.360
2018 мислам дека беше откажан лет со ЛОТ (полски национален превозник на ниво на АирСрбија) прво 4 саати дремев е на аеродром пред да го откажат добив ваучер од 100сек у тоа време 10€ пари со кои едвај смоки можев да купам на аеродромот во ГетеборгВиди тоа што е откажан летот нема врска со Виз ама тоа дека се клошарска компанија е друг муабет. Нас ни дадоја 5 евра ваучер за летот кој ни каснеше, со тие пари кафе и вода не можиш да купиш на аеродром.
Мене сега пак ми го поместија летот од Тирана за Барселона две недели пред поаѓање, шо за среќа ми оди во прилог новиот тајминг.
Се надевам ќе полетаме на време и ќе ме поштедат од дополнителни стресој
Значи муабетот е откажани летови имало, има и ќе има некои повеќе неколку помалку.
Најголемиот проблем е што нискобуџетните си земаат за право да те третираат бетер од стока у Африка у случај на проблем додека кај овие етаблираниве ќе имаш далеку подобар третман ама затоа и ќе ја платиш картата многу повеќе
И да сме реални виз/рајан се далеку од ефтини ако ти треба и багаж да земаш едина предност во тој случај им е што е директен лет
Од друга страна ако идеш со едно ранче па нема боље опција