Толку е !gledam i naknadi se doplakaat
ima li nekoj so iskustvo za ovie raboti malku da objasni
ne karta 70 evra pa posle tksi naknadi i 300 kurotresii da izleze pak 200 evra
koj znae ili ima iskustvo neka pise neka objasni
Има можност за bank transfer , ама не сум го користел, па не можам да ти помогнам.Мислам дека Wizzair нема провизија за тој тип плаќање, ама верувам дека банката ќе ти наплати за тоа.a dali moze da se plati preku banka
da se uplati na smetka direkno na nivna smetka
??????
Леле, што има да се изналета тој што ќе те ожени, цу цу цу...Во ред, сигурно не си ме сфатил сериозно и покрај тоа што бев максимално искрена, па затоа ќе ти објаснам.
Јас работам во една авио компанија( не е битно која) и ние вработените имаме поспусти на сите авио карти насекаде во светот.
Освен за мене , попусти за авио билети имам за мајка ми, татко ми и сестра ми . Да бев мажена, ке имаше попуст и маж ми, ама не сум мажена сеуште
Е затоа кога те цитирав ти реков дека за ефтина цена можев да ти резервирам авио билет.
Можеби нема да ми веруваш , ама повратен билет до Њу Јорк ми е 200 долари
Да да, само 200 , па кога би имала слободни денови би можеа да идам на шопинг до Њу Јорк
Ќе се омажиш за мене?Во ред, сигурно не си ме сфатил сериозно и покрај тоа што бев максимално искрена, па затоа ќе ти објаснам.
Јас работам во една авио компанија( не е битно која) и ние вработените имаме поспусти на сите авио карти насекаде во светот.
Освен за мене , попусти за авио билети имам за мајка ми, татко ми и сестра ми . Да бев мажена, ке имаше попуст и маж ми, ама не сум мажена сеуште
Е затоа кога те цитирав ти реков дека за ефтина цена можев да ти резервирам авио билет.
Да да, само 200 , па кога би имала слободни денови би можеа да идам на шопинг до Њу Јорк
Дај да се земеме тогаш ? Цел свет на мој рачун ќе го шетаме и нема да те пипнамВо ред, сигурно не си ме сфатил сериозно и покрај тоа што бев максимално искрена, па затоа ќе ти објаснам.
Skopje-Zurich za dekemvri biletite ti se 220 CHF eden pravecSkopje -Zurich ili Sofia- Zurich mi treba najeftina karta ako nekoj znae uste sega da si rezerviram za okolu 20-29 dek (po moznost povratna)
слушнав нешто за ова, а од каде може да се набават карти, како оди тоа Ве молам помогнете ми, има една реклама на тв, дали е тоа истото?Не е нова вест ама да дополнам.Пегасус ервејс лета Скопје-Истанбул и Скопје-Измир за 29евра.Офицјално соопшето и на фејсбук профилот
Our focus is on Balkans. We have just opened a new route to Macedonia’s capital city, Skopje. Starting from 15 August, our guests will be able to fly to Macedonia from İzmir and Istanbul, with ticket prices starting from 29,99 Euros.
With the addition of this new destination on 15 August 2011, Pegasus increases its number of destinations to 47 in 21 different countries giving even more choice for those looking for somewhere different for a holiday.
https://www.facebook.com/pegasusairlines
Еве ти ја страната http://www.flypgs.com/en/Default.aspx од тука купи си карта. Летаат за Истанбул и Измир мисламслушнав нешто за ова, а од каде може да се набават карти, како оди тоа Ве молам помогнете ми, има една реклама на тв, дали е тоа истото?
Благодарам за информацијата,Еве ти ја страната http://www.flypgs.com/en/Default.aspx од тука купи си карта. Летаат за Истанбул и Измир мислам
Неможе. Тоа е финтата и затоа се евтини, еднаш кога ке ја купиш нема откажување.Дали некој може да ми каже како да откажам карти веќе чекирани на wizzair.com.