На avio.net.mk картата е 640 евра. Skopje/Vienna/Moscow во 2 правцископје-москва да не знае некој од кај може да се земе карта и колку е цената???
Да ми беше дел од семејството (или да ми беше маж) ќе ти резервирав повратна карта Скопје- Буенос Аирес - Скопје за од прилика 200 до 300 евра, ама ништо.Скопје-Буенос аирес колку се двизи цената одприлика??
Која цена се картите за Буенос Аирес?Да ми беше дел од семејството (или да ми беше маж) ќе ти резервирав повратна карта Скопје- Буенос Аирес - Скопје за од прилика 200 до 300 евра, ама ништо.
Во ред, сигурно не си ме сфатил сериозно и покрај тоа што бев максимално искрена, па затоа ќе ти објаснам.Која цена се картите за Буенос Аирес?
-Ваљда не се 200-300 евра.......
И ако имаш или има некој информација колку е авионска карта за Бразил (Сао Паоло, Рио) ?
direktna linija od skopje do frankfurt nemas.najeftina karta ti je 180 euro so JAT preku belgradКолку е најевтина карта Скопје-Франкфурт во една насока?
Колку е најевтина карта Приштина-Франкфурт во една насока и како можам да купам?
70 евра? Мислам може и поевтино да најдеш, се зависи од датумот...Инаку таа е цената. На wizzair.com можеш да ја купиш картата (преку кредитна/дебитна картичка)gledam karta povratna od venecija skopje venecija so edno dete do 14 godini e 69 ,99 evra
ne mi se veruva dali e mozno?????
preku wizz air gledav i ne mi se veruva deka e tolku pari mislam eftino
so taksi aerodromski so se????????
dali nekoj ima iskustvo da kaze kako odi za da zemam edna karta
ne mora da imas kreditna70 евра? Мислам може и поевтино да најдеш, се зависи од датумот...Инаку таа е цената. На wizzair.com можеш да ја купиш картата (преку кредитна/дебитна картичка)