Евро 2012 - група А (Чешка и Грција во 1/4 финале)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Ако добро те разбрав, доволно би било денес Германија да одигра нерешено, и наредена е?
Да да, доволно е Германија нерешено да изигра и се пласираат како први. :)

P

Princ

Гостин
Да да, доволно е Германија нерешено да изигра и се пласираат како први. :)
Парче торта. Најпосле еден возбудлив натпревар за мене, после финалето се разбира :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Значи се потврдува дека Русите имаат балкански менталитет, милион пати вака се имаат избламирано како и Србија, како и Хрватска како и Македонија.
Србија на СП со Австралија ако ви текнува иста прича, ја тепаа Германија после тоа се усраа со Австралија.
Хрватска на истото првенство не се ни пласира мислам од исти или слични причини.
Македонија да не ни зборувам се знае се( андора и такви срања)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Медиумиве пласираат само информации за трансфер околу Џагоев,а не разбираат дека Кержаков беше каде каде подобар од него....
Додека пак Џагоев коментаторот вчера кажа на околу 30 тина утакмици не знам дали 2-3 гола или 5 макс. дал... па сеа вие видете ја разликата.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Медиумиве пласираат само информации за трансфер околу Џагоев,а не разбираат дека Кержаков беше каде каде подобар од него....
Во што беше подобар, гаѓање гулаби? Од 15 обиди ни еднаш не ја погоди рамката на голот.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи се потврдува дека Русите имаат балкански менталитет, милион пати вака се имаат избламирано како и Србија, како и Хрватска како и Македонија.
Србија на СП со Австралија ако ви текнува иста прича, ја тепаа Германија после тоа се усраа со Австралија.
Хрватска на истото првенство не се ни пласира мислам од исти или слични причини.
Македонија да не ни зборувам се знае се( андора и такви срања)
По Рускиве медиуми може да се прочита колку има грешено Адвокат како тренер пред и за време на мечот. Нормално дека тренерот треба да биде и психолог а лесно може да се види колку беа опуштени Русите кога влегоа во мечот, мислеа уште не истрчани веќе се во 1/4 финале. Исто грешка има направено со внесувањето на дрвото Кержаков кој имаше две претходно можности на двата меча, промашуваше зицери а и не е многу подвижен играч, чека топка да добие... Зошто не ги внесол Пављиченко и посебно Погребњак кои се истакнати стрелци само тој си знае... И покажаа Русите со ова дека со мала несериозност и опуштеност и големите екипи можат да си ги спакуваат куферите, во квалификации не рушеа сите ама еве сега едно мало опуштање им значи целосна елиминиација.... Колку и да не залужија Грците да одат понатаму, исто толку и Русите со топло ладно си заслужија да си заминат..

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
По Рускиве медиуми може да се прочита колку има грешено Адвокат како тренер пред и за време на мечот. Нормално дека тренерот треба да биде и психолог а лесно може да се види колку беа опуштени Русите кога влегоа во мечот, мислеа уште не истрчани веќе се во 1/4 финале. Исто грешка има направено со внесувањето на дрвото Кержаков кој имаше две претходно можности на двата меча, промашуваше зицери а и не е многу подвижен играч, чека топка да добие... Зошто не ги внесол Пављиченко и посебно Погребњак кои се истакнати стрелци само тој си знае... И покажаа Русите со ова дека со мала несериозност и опуштеност и големите екипи можат да си ги спакуваат куферите, во квалификации не рушеа сите ама еве сега едно мало опуштање им значи целосна елиминиација.... Колку и да не залужија Грците да одат понатаму, исто толку и Русите со топло ладно си заслужија да си заминат..
Колку инает има во Адвокат не е можно...натпревар на кој и нерешено ти е доволно, кој треба само рутински да го одработиш да го загубиш заради Кержаков.Русија 90 % беше понатаму и му се чудам на Адвокат зошто истрча со истиот состав од претходните утакмици.Барем една измена во составот требаше да има.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А па и да те, турцизми тоа се дел од нашиот јазик, влезени се како дел од 3те отстапки на странски јазици...каде што не постои дел наречен СРБИЗМИ или такви чуда.
Така да, туркиш вордз - рулз.
Се што е србско-грчко-бугарско...ПАГАНО!
Како си знаеш :icon_mrgr:

И Кержаков подобар од Џагоев,а ? :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Колку инает има во Адвокат не е можно...натпревар на кој и нерешено ти е доволно, кој треба само рутински да го одработиш да го загубиш заради Кержаков.Русија 90 % беше понатаму и му се чудам на Адвокат зошто истрча со истиот состав од претходните утакмици.Барем една измена во составот требаше да има.
Имаше. Глушаков играше место Зиријанов.

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Не гледав вчера фудбал и станувам сабајлево, што да видам, педериве прошле група:tapp:

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
А па и да те, турцизми тоа се дел од нашиот јазик, влезени се како дел од 3те отстапки на странски јазици...каде што не постои дел наречен СРБИЗМИ или такви чуда.
Така да, туркиш вордз - рулз.
Се што е србско-грчко-бугарско...ПАГАНО!
Bravo be decko,ti zaviduvam na logikata sto ja imas,prosto me ostavi bez rechi.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Во што беше подобар, гаѓање гулаби? Од 15 обиди ни еднаш не ја погоди рамката на голот.
Што знам покорисен беше, повеќето напади скоро ми одеа од него, додека пак и последнава утакмица Џагоев,некако не ми е фудбалерче за во појакиве лиги,многу го исфорсираја..

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Што знам покорисен беше, повеќето напади скоро ми одеа од него, додека пак и последнава утакмица Џагоев,некако не ми е фудбалерче за во појакиве лиги,многу го исфорсираја..
Dzagoev vo dobar tim i so dobar trener(Borrusia Dortmund) za 2 godini moze da bide fantasticen igrac ako ne i svetska klasa igrac.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Како може играч(напаѓач) кој од 14 шута не го погоди голот, да биде покористен од играч(полушпиц) кој на 3 утакмици постигна 3 гола.
Џагоев воопшто не е исфорсиран, повеќето врска немаа кој е он до европсково. Плус има само 21 година. Не збори на памет.
Со сигурност можам да потврдам дека си немал врска, дека Кержаков едно време играше во Севиља, кај што не се снајде најдобро.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како може играч(напаѓач) кој од 14 шута не го погоди голот, да биде покористен од играч(полушпиц) кој на 3 утакмици постигна 3 гола.
Џагоев воопшто не е исфорсиран, повеќето врска немаа кој е он до европсково. Плус има само 21 година. Не збори на памет.
Со сигурност можам да потврдам дека си немал врска, дека Кержаков едно време играше во Севиља, кај што не се снајде најдобро.
Никаде не реков дека сум го гледал претходно Кержаков,затоа не се прави паметен.На ова европско едноставно ми падна тој повеќе во очи отколку овој..
И не реков дека е ептен аматер на "среќа" дека ги дал головите,едноставно мн. го исфорсираја по странициве,како што беше за Аршавин.
Го зедоја во Арсенал и за тие години поминати таму не истрча онолку и не се трудеше колку што изигра за Русија... ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom