- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 9.100
- Поени од реакции
- 25.147
Да да, доволно е Германија нерешено да изигра и се пласираат како први.Ако добро те разбрав, доволно би било денес Германија да одигра нерешено, и наредена е?
Да да, доволно е Германија нерешено да изигра и се пласираат како први.Ако добро те разбрав, доволно би било денес Германија да одигра нерешено, и наредена е?
Парче торта. Најпосле еден возбудлив натпревар за мене, после финалето се разбираДа да, доволно е Германија нерешено да изигра и се пласираат како први.
Во што беше подобар, гаѓање гулаби? Од 15 обиди ни еднаш не ја погоди рамката на голот.Медиумиве пласираат само информации за трансфер околу Џагоев,а не разбираат дека Кержаков беше каде каде подобар од него....
По Рускиве медиуми може да се прочита колку има грешено Адвокат како тренер пред и за време на мечот. Нормално дека тренерот треба да биде и психолог а лесно може да се види колку беа опуштени Русите кога влегоа во мечот, мислеа уште не истрчани веќе се во 1/4 финале. Исто грешка има направено со внесувањето на дрвото Кержаков кој имаше две претходно можности на двата меча, промашуваше зицери а и не е многу подвижен играч, чека топка да добие... Зошто не ги внесол Пављиченко и посебно Погребњак кои се истакнати стрелци само тој си знае... И покажаа Русите со ова дека со мала несериозност и опуштеност и големите екипи можат да си ги спакуваат куферите, во квалификации не рушеа сите ама еве сега едно мало опуштање им значи целосна елиминиација.... Колку и да не залужија Грците да одат понатаму, исто толку и Русите со топло ладно си заслужија да си заминат..Значи се потврдува дека Русите имаат балкански менталитет, милион пати вака се имаат избламирано како и Србија, како и Хрватска како и Македонија.
Србија на СП со Австралија ако ви текнува иста прича, ја тепаа Германија после тоа се усраа со Австралија.
Хрватска на истото првенство не се ни пласира мислам од исти или слични причини.
Македонија да не ни зборувам се знае се( андора и такви срања)
Колку инает има во Адвокат не е можно...натпревар на кој и нерешено ти е доволно, кој треба само рутински да го одработиш да го загубиш заради Кержаков.Русија 90 % беше понатаму и му се чудам на Адвокат зошто истрча со истиот состав од претходните утакмици.Барем една измена во составот требаше да има.По Рускиве медиуми може да се прочита колку има грешено Адвокат како тренер пред и за време на мечот. Нормално дека тренерот треба да биде и психолог а лесно може да се види колку беа опуштени Русите кога влегоа во мечот, мислеа уште не истрчани веќе се во 1/4 финале. Исто грешка има направено со внесувањето на дрвото Кержаков кој имаше две претходно можности на двата меча, промашуваше зицери а и не е многу подвижен играч, чека топка да добие... Зошто не ги внесол Пављиченко и посебно Погребњак кои се истакнати стрелци само тој си знае... И покажаа Русите со ова дека со мала несериозност и опуштеност и големите екипи можат да си ги спакуваат куферите, во квалификации не рушеа сите ама еве сега едно мало опуштање им значи целосна елиминиација.... Колку и да не залужија Грците да одат понатаму, исто толку и Русите со топло ладно си заслужија да си заминат..
Како си знаешА па и да те, турцизми тоа се дел од нашиот јазик, влезени се како дел од 3те отстапки на странски јазици...каде што не постои дел наречен СРБИЗМИ или такви чуда.
Така да, туркиш вордз - рулз.
Се што е србско-грчко-бугарско...ПАГАНО!
Имаше. Глушаков играше место Зиријанов.Колку инает има во Адвокат не е можно...натпревар на кој и нерешено ти е доволно, кој треба само рутински да го одработиш да го загубиш заради Кержаков.Русија 90 % беше понатаму и му се чудам на Адвокат зошто истрча со истиот состав од претходните утакмици.Барем една измена во составот требаше да има.
Bravo be decko,ti zaviduvam na logikata sto ja imas,prosto me ostavi bez rechi.А па и да те, турцизми тоа се дел од нашиот јазик, влезени се како дел од 3те отстапки на странски јазици...каде што не постои дел наречен СРБИЗМИ или такви чуда.
Така да, туркиш вордз - рулз.
Се што е србско-грчко-бугарско...ПАГАНО!
Што знам покорисен беше, повеќето напади скоро ми одеа од него, додека пак и последнава утакмица Џагоев,некако не ми е фудбалерче за во појакиве лиги,многу го исфорсираја..Во што беше подобар, гаѓање гулаби? Од 15 обиди ни еднаш не ја погоди рамката на голот.
Dzagoev vo dobar tim i so dobar trener(Borrusia Dortmund) za 2 godini moze da bide fantasticen igrac ako ne i svetska klasa igrac.Што знам покорисен беше, повеќето напади скоро ми одеа од него, додека пак и последнава утакмица Џагоев,некако не ми е фудбалерче за во појакиве лиги,многу го исфорсираја..
Како може играч(напаѓач) кој од 14 шута не го погоди голот, да биде покористен од играч(полушпиц) кој на 3 утакмици постигна 3 гола.Што знам покорисен беше, повеќето напади скоро ми одеа од него, додека пак и последнава утакмица Џагоев,некако не ми е фудбалерче за во појакиве лиги,многу го исфорсираја..
Никаде не реков дека сум го гледал претходно Кержаков,затоа не се прави паметен.На ова европско едноставно ми падна тој повеќе во очи отколку овој..Како може играч(напаѓач) кој од 14 шута не го погоди голот, да биде покористен од играч(полушпиц) кој на 3 утакмици постигна 3 гола.
Џагоев воопшто не е исфорсиран, повеќето врска немаа кој е он до европсково. Плус има само 21 година. Не збори на памет.
Со сигурност можам да потврдам дека си немал врска, дека Кержаков едно време играше во Севиља, кај што не се снајде најдобро.