Европска Унија

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.544
Хаха, искача имигрантите навистина ќе ја спасуваат Германија. :D

На турчинкава ја боли таквата за политичка коректност за разлика од Хелгите и Ериките.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.084
Поени од реакции
13.382

Конечно некој кадар од Германија што знае да разговара на Англиски.

Патем по сексуална ориентација лезбејка е. Им ја негира одма од старт тоа антихомосексулани политики дека имаат на нели демократите:)

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.569
Поени од реакции
22.278
Хаха, искача имигрантите навистина ќе ја спасуваат Германија. :D

Комунисти се против САД. Ништо ново.
Автоматски споено мислење:

Конечно некој кадар од Германија што знае да разговара на Англиски.

Патем по сексуална ориентација лезбејка е. Им ја негира одма од старт тоа антихомосексулани политики дека имаат на нели демократите:)
Нацистите се шампиони во ментална гимнастика. Нешто за интервјуто да кажеш? Поред Вајдел Хитлер бил комунист. На пример.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.395
Поени од реакции
16.590

Е па поради ова вадат шоферите Блгарски пашапорт...и нон ЕУ тука не можат сега ништо да направат,ЕУ е со Шенгенот преку Романија и Блгарија целосно поврзана, а од друга страна Западен Балкан и Турција се пресечени со Бугарија и Грција.. Едино што Теоретски може да направат Опен Балкан и Турција, е со сложност на Албанија и или Црна Гора, да се поврзат со Морски Пат, а да Удрат Реципроцитет за ЕУ бродови, што преку Босфор одат за Бугарија и Романија....

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.112
Поени од реакции
9.483

A theatre in Paris which is known for its radical shows and exhibitions has been occupied by more than 250 African migrants after they were let in for a free event five weeks ago.

The Gaîté Lyrique theatre in Paris staged the conference, entitled Reinventing the welcome for refugees in France, on December 10.

It involved talks hosted by academics from top universities and Red Cross officials, and saw activists welcome in the migrants.

Kajgana Shop

На врв Bottom