Европска Лига 2009/2010

M

Mario Gómez

Гостин
Мора да е гадно да си навијач на Реал.:kesa:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Реално требаше да се реши на пенали, но тоа е фудбалот и се игра се додека не свирни судијата крај...Честитки за титулата на Атлетико Мадрид сосема заслужено, а и Фулам да земеше не ќе беше грешка, но што е тука е .

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честитки за Атлетико заслужено ја освоија Лигата на Европа

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
И овој па Форлан тешко клошариште станал, да неможе чоек пенали да глеа ! -.-
Али ако, добро е што барем некој мадридски тим освои титула годинава. :)

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Ништо од Фулам , повеќе среќа можда за 2 сезони. Штета , највеќе напор вложија , и најмногу се трудеа и имаа по мене најголема желба.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Според мене одлична утакмица која ни ја овозможи атлетико...Атлетико беше доминантен,подобар противник и полесно стигнуваше до голот..сепак и двете екипи покажаа како се игра со срце за тимот и се бореа за секоја педа на теренот..сосема заслужена победа и ако освоеше Фулем исто така заслужено ќе беше...од играчите освен форлан и агуеро најповеќе ми остави впечаток хурадо..мислам дека содржи предиспозиции да игра за просперитетен тим(со целосна почит кон Атлетико)....како и да е за Атлетико после очајниот старт оваа сезона се окарактеризирва како одлична!

Н

'Никола'

Гостин
Ај ке биде за 10 дена.:pos2:

Честитки за А.Мадрид!!
Немој немој жити мене. Едно такво преживеав, за второто докторите ми рекоја немам шанси.:)
И ајде честито титула на Атлетико.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Немој немој жити мене. Едно такво преживеав, за второто докторите ми рекоја немам шанси.:)
И ајде честито титула на Атлетико.
Јебига,тогаш е најинтересно и највозбудливо...за наутрелните де... :):):)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И јас да ви кажам сакав да гледам пенали но сепак сакав Атлетико да победи... и успеа во тоа така да Честитки! Заслужено.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
И овој па Форлан тешко клошариште станал, да неможе чоек пенали да глеа ! -.-
Али ако, добро е што барем некој мадридски тим освои титула годинава. :)
Не е крив Форлан што не гледавме пенали, туку крив е Агуеро .. тој го намести победничкиот гол :)
Сосема заслужена победа на Атлетико Мадрид, Фулам не покажаат нешто посебно.Атлетико Мадрид шутеви 21(10), Фулам 8(3) ..

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Кој ѕвер е Форлан значи... а воопшто и целиот тим на Атлетико, им требаат уште 2-3ца и ќе имаат страшно добар тим за наредната сезона, под услов да не им замине некој :S (Агуеро) Честитки до фановите на тој тим.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Оној средниот играч на Атлетико т.е. ѓуптин што е мислам Ансисао беше некако...имал истрчано над 16 км.... човекот навистина е :zver:..секоја чест за него и го заприметив цел натпревар пас не згреши батето и сите акции на Атлетико му ги спроведуваше..:bravo: за него

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.803
Поени од реакции
49.901
Јас си навивам за Атлетико, од стално ми биле симпатичен клуб и ќеф ми е што им се деси ова во сезона за која се предвидуваше да биде тешко катастрофална, али да не навивав за нив ја оној фудбал не би го гледал. Фулам апла приметино одеа на пенали при крај, и како што обично бива во тие ситуации сигурно и ќе ја земеа така. Атлетико па играат многу неубав фудбал со чија помош и се домкнаа до ова финале али како и да е, сигурно повеќе заслужија од Фулам.

Ќе ми останат неколку прашања во глава да ме мачат долго време, зошто воопшто Манчестер го летнаа Форлан, дали Торес си го апе газо во овие моменти....како ли се осеќаат тие шо се за Реал во Мадрид, кога сезонава Атлетико ќе ја заврши со два, а они со ниеден трофеј.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom