Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па не беше лош бе. Ја очекуев нешто мајндфак ептен ама си беше ок. Имаме шанси за финале :)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
овој нашиов фрик ли е бре???
шо така ретардирано ја држи таа гитарата... патем.. ни приклучена во појачало...
заникаде .. заникаде ...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
досега све што слушнав е тапа, ми се приспа дури, не ми се свиѓаат песниве, јаки вокали но песните смешни, нашата ми беше поинтересна од сите овие, и јас бев една од скептиците за нашата песна, но сега се уверив дека згрешив, Влатко супер испеа, не ја утна песната.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Добар бепе мене ми се свиѓаше....само на моменти кога пееше англиски пола не му се разбираше (барем јас не го разбирав)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
досега све што слушнав е тапа, ми се приспа дури, не ми се свиѓаат песниве, јаки вокали но песните смешни, нашата ми беше поинтересна од сите овие, и јас бев една од скептиците за нашата песна, но сега се уверив дека згрешив, Влатко супер испеа, не ја утна песната.
Фала богу некој да се согласи дека песниве се тапа...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.463
Поени од реакции
30.987
Блер Валдорф?

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
не сум гледал евровизија уште од 06 год. и сеа читам на форумов па ми се разбуди малку овааа македонската совест па си реков дај да бидеме малку оптимисти за овааа наша мала држава, а песни што нема убави нема искрено немам фаворит уствари да МАКЕДОНИЈА само незнам дали ке не потпишааат со уставното име што мислите вие а ......:drk:
мислам дека погресно се разбравме написав f.y.r.m поради портест зосто не мозевме да се избориме да не потписаат со уставното име и не мора да реагирате пристрасно ок се цитирам самиот себе а тиа сто навредувааат малку нека се преиспитааат ок поззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom