Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
I

Iblis

Гостин
Виц на денот :)

Каква песна и да имаме, колку лесна конкуренција и да имаме - ова „натпреварување“ го играат други играчи - не пејачите :)
Аман бе Acid, ми го сјеб* денот :(

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
не сум гледал евровизија уште од 06 год. и сеа читам на форумов па ми се разбуди малку овааа македонската совест па си реков дај да бидеме малку оптимисти за овааа наша мала држава, а песни што нема убави нема искрено немам фаворит уствари да МАКЕДОНИЈА само незнам дали ке не потпишааат со уставното име што мислите вие а ......:drk:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
На грчкиот евровизиски сајт Oikotimes се предвидува влез во финале за Македонија:
http://www.oikotimes.com/eurovision/?p=6856

имаат инфо дека некој дебело платил ние да влеземе, веќе евросонг не е тоа што беше и верувам дека и таму постои корумпираност и заоа влатко е толку самоуверен дека ќе влезе во финале чиам од неговите изјави. И затоа вечева очекувам да влеземе во финале.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Врапче, Врапче, Врапче, ајде сите вечер да цифкаме... Врапче, Врапче, Врапче.... :P~

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Тука у Германија гласање е 15 центи само :) У Мк тоа е жив криминал со цените за гласање за овакви манифестации..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
па 5 денари пораката......10 за телеком....10 за владата.....20 ден за МТВ..... и другото ти е ддв......

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ќе го глем настапот само на мерлин и влатко, ќе гласам за мерлин.
+1 Исто и јас ке гласам за Мерлин.Човекот има ненормално убава песна,го почитувам.Многу добри хитчиња прави...:cuc:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кој е по ред Балканецот Влатко?

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
имаат инфо дека некој дебело платил ние да влеземе, веќе евросонг не е тоа што беше и верувам дека и таму постои корумпираност и заоа влатко е толку самоуверен дека ќе влезе во финале чиам од неговите изјави. И затоа вечева очекувам да влеземе во финале.
Ако самиот тој не верува во себе и не верува дека ќе влезе сигурно во финале,па кој друг да верува.Секој изведувач верува во најдоброто од себе,но btw тој самиот во себе е свесен што,како и колкави му се шансите за влез во финале. На белградското радио S во живо од Дизелдорф коментираа дека нашите шанси за влез во финале речиси се никакви со оглед дека Босна е апсолутен фаворит,а и Словенија се очекува да влезе во финале,а доколку Словенија влезе во финале ние немаме никакви шанси.

L

Lu

Гостин
+1 Исто и јас ке гласам за Мерлин.Човекот има ненормално убава песна,го почитувам.Многу добри хитчиња прави...:cuc:
Јас првпат кога ја чув песната од Мерлин (БиХ) не ми се допадна којзнае колку, али после неколку преслушувања ми се допадна песната и навистина му посакувам да влезе во финале.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ако самиот тој не верува во себе и не верува дека ќе влезе сигурно во финале,па кој друг да верува.Секој изведувач верува во најдоброто од себе,но btw тој самиот во себе е свесен што,како и колкави му се шансите за влез во финале. На белградското радио S во живо од Дизелдорф коментираа дека нашите шанси за влез во финале речиси се никакви со оглед дека Босна е апсолутен фаворит,а и Словенија се очекува да влезе во финале,а доколку Словенија влезе во финале ние немаме никакви шанси.
Памтиш прошлите кандидати како изјавува пред настап? Се надеваме дека ќе влеземе, ова она немаше никој изјави како влатко кој се гледа дека знае нешто што ние не знаеме и заоа и со ферари се вози некој дебело плаќа за него и као што еднаш џаро пред евровизија застана пред роамнска амбасада која после ни даде 12 поени верувам за да не го резилат влатко и бидејќи овде беше наместен изборот еден од условите бил ода с еплати дебело да се влезе во финале и да се престават како успешни. Ќе видите сите пари што ги имам ги ставам дека ќе влеземе во финале :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom