- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.631
- Поени од реакции
- 14.534
малку сценскиот настап не ми се допадна на F.Y.R.M
ne mi ja cepkajte Maja.WOW Словенкава
Е многу си јак немам зборови.малку сценскиот настап не ми се допадна на F.Y.R.M
ова.Добар бепе мене ми се свиѓаше....само на моменти кога пееше англиски пола не му се разбираше (барем јас не го разбирав)
Фала богу некој да се согласи дека песниве се тапа...досега све што слушнав е тапа, ми се приспа дури, не ми се свиѓаат песниве, јаки вокали но песните смешни, нашата ми беше поинтересна од сите овие, и јас бев една од скептиците за нашата песна, но сега се уверив дека згрешив, Влатко супер испеа, не ја утна песната.
Има и вакви...hrstump hrstump
#EuroVision #Macedonia was much better at the end there! Bonus points for wackiness!
werthertom Tomasz S
#eurovision #FYRMacedonia #Macedonia has got an impressive song. True Balkan. +
Јбг се е до вкусФала богу некој да се согласи дека песниве се тапа...
мислам дека погресно се разбравме написав f.y.r.m поради портест зосто не мозевме да се избориме да не потписаат со уставното име и не мора да реагирате пристрасно ок се цитирам самиот себе а тиа сто навредувааат малку нека се преиспитааат ок позззне сум гледал евровизија уште од 06 год. и сеа читам на форумов па ми се разбуди малку овааа македонската совест па си реков дај да бидеме малку оптимисти за овааа наша мала држава, а песни што нема убави нема искрено немам фаворит уствари да МАКЕДОНИЈА само незнам дали ке не потпишааат со уставното име што мислите вие а ......![]()