Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе беги бе живи мештаљки. Босна, Малта ...:tapp::drk: Овој од Босна ке заспеше а дебелата од Малта ништо посебна не беше. Реално според мене најдобри песни имаа ншите и Турција:toe:
Ајде бе не се глупирај, најдобри беа. Преслушај ја уште 5-6 пати и кажи ми дали не ја бива.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Се надевав дека ќе влезиме со оглед на оние песнине други шо беа срање..

едит: не ги плукам веќе, иако не бев за нив.. конечно некој да испее на Македонски после толку време..

барем тоа е утеха

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Крајно време е да ја сфатиме Евровизијава неозбилно. Прати некоја неозбилна песна, може оти е таква ќе влезе меѓу финалистите, а вака никад нема да влеземе во финале ако праќаме нешто што е дежа ву. Мое решение е или да пратиме нешто неозбилно (заебанција) за следниот евросонг, или воопшто да не учествуваме, паметни си се италијанците што не идат на оваа глупава политичко-музичка програма.

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Iceland i Turkey bea najdobri...

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Ај на здравје нека ни е.Евровизија сака Ексцентричност,не сака ОБИЧНИ рок песни и излегување на сцена со Џибсон и Фендер,тоа секој го може....Да излезеш со метла за улици метење и со контењер на сцена....така се влегува во финале :smir:
Нема врска. Баш ми беа ок нашиве, како што рекоа друго пред мене уште 20 пати да одиме на Евровизија, уште 20 пати нема да се пласираме у финале. Колку поглупави песни од нашите влегоа, ама тоа е, за жал веќе подолго време музиката не е само музика во својата чиста и непроменлива форма, политиката како и секогаш успева да расипе се. Ја мислам дека треба да си се откажеме.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Кои глупи песни влегоа, а ние не ццц :zid:

Абе ајде кој све мие : ))))) Самото име кажува ... еее тоа е да беа Генгста оро у првото плико ќе бевме :pos2:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Абе само Сленг да не го донесеа Еуровижин (гледат на далеко), во Скопје.

Дечките беа ептен супер, си завршила работа одлично, али политика је курва.

Јебеш га, да не се разочараат само, не е до нив.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
По тие што влегоа мислам дека подобро ќе беше Калиопи да отидеше (не споредувам со Сленг зашто тие ќе победеа во Москва :)). Срање песни во финале. Од список на 10 песни што направив, 4 погодив само :icon_lol:
Жал ми е зашто дечкиве заслужија да влезат.

Ебате европјани што знаете да цените квалитет.

И да ќе се молам Реџина да не победи. Ебате страшните и досадна песна како Лејла и Лане. Оток песни. Нема креативност едно исто и исто. Не ги сакам ич.

Aааа да Александров хорот со Тату беа одлична комбинација.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Ништо, многу неочекувани учесници влегоа, но тоа е
Но ќе се запамети добриот настап и тоа што повеќето од вас што претходно зборуваа лошо за Некст тајм, сега гледам дека ги пофаливте за настапот.
Инаку ми се допадна настапот на Тату и рускиот оркестар, а посебно тој розовиот тенк и авиончето, Русите ако не знаат да направат, кој знае:salut:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Одличен настап имаа Некст Тајм. Браво момци! Многу ми е криво што не влегоа.

Не ми се верува дека кипот од Малта, досадната, пак влезе, Израел со никаква песна, Шведска со копија на ланската на Словенија :uvo:...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Доста бе со то генгста оро аман! Некст тајм ојдоја си дојдоја .. уште за генгста оро плачите.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ја мислам да отиде Слаткар и да почне да дтка 10000% влегуваме ...:pos2::pos2::pos2:

I

InF3cTeD

Гостин
абе за вас младите девојчиња се е глупо освен нашиве...од шо сте попалени по нив и се ви изгледа глупо а они најдобри:uvo: гледајте малце реално овоа беше само еден обичен настап и ништо посебно

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Јас не можам да ве разберам,си ја тупите глата со толку непотребни работи. Не влеговме,здравје,в година.
Незнам како е можно уште да имат некој шо не сфаќат дека Евровизија одамна не е натпревар за најдобра песна.

Член од
28 март 2009
Мислења
49
Поени од реакции
2
Meне не ми е само јасно како влегоја оние гробиштана од Ерменија или она загревотнана од Шведска а пак за оние од Израел ич да не коментирам... Јас не знам што ќе прајќаме нови учесници во понатамошни евровизии се видело нашето... Досега најдобра песна, најдобар настап конечно и ние еднаш или скроз да не светиме кич да пука од сите страни или да не бидиме премногу обични, еднаш да не се изгуби пеачот...ама то е ... Жал ми е само шо си ги потрошив 2 сати залудно... За ум за уште еднаш да не ми текни да ги гледам ова глупостиве наместени...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom