Евровизија '09

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе беги бе живи мештаљки. Босна, Малта ...:tapp::drk: Овој од Босна ке заспеше а дебелата од Малта ништо посебна не беше. Реално според мене најдобри песни имаа ншите и Турција:toe:
Ајде бе не се глупирај, најдобри беа. Преслушај ја уште 5-6 пати и кажи ми дали не ја бива.

Се надевав дека ќе влезиме со оглед на оние песнине други шо беа срање..

едит: не ги плукам веќе, иако не бев за нив.. конечно некој да испее на Македонски после толку време..

барем тоа е утеха

Крајно време е да ја сфатиме Евровизијава неозбилно. Прати некоја неозбилна песна, може оти е таква ќе влезе меѓу финалистите, а вака никад нема да влеземе во финале ако праќаме нешто што е дежа ву. Мое решение е или да пратиме нешто неозбилно (заебанција) за следниот евросонг, или воопшто да не учествуваме, паметни си се италијанците што не идат на оваа глупава политичко-музичка програма.

Ај на здравје нека ни е.Евровизија сака Ексцентричност,не сака ОБИЧНИ рок песни и излегување на сцена со Џибсон и Фендер,тоа секој го може....Да излезеш со метла за улици метење и со контењер на сцена....така се влегува во финале :smir:
Нема врска. Баш ми беа ок нашиве, како што рекоа друго пред мене уште 20 пати да одиме на Евровизија, уште 20 пати нема да се пласираме у финале. Колку поглупави песни од нашите влегоа, ама тоа е, за жал веќе подолго време музиката не е само музика во својата чиста и непроменлива форма, политиката како и секогаш успева да расипе се. Ја мислам дека треба да си се откажеме.

Кои глупи песни влегоа, а ние не ццц :zid:

Абе ајде кој све мие : ))))) Самото име кажува ... еее тоа е да беа Генгста оро у првото плико ќе бевме :pos2:

Абе само Сленг да не го донесеа Еуровижин (гледат на далеко), во Скопје.

Дечките беа ептен супер, си завршила работа одлично, али политика је курва.

Јебеш га, да не се разочараат само, не е до нив.

По тие што влегоа мислам дека подобро ќе беше Калиопи да отидеше (не споредувам со Сленг зашто тие ќе победеа во Москва :)). Срање песни во финале. Од список на 10 песни што направив, 4 погодив само :icon_lol:
Жал ми е зашто дечкиве заслужија да влезат.

Ебате европјани што знаете да цените квалитет.

И да ќе се молам Реџина да не победи. Ебате страшните и досадна песна како Лејла и Лане. Оток песни. Нема креативност едно исто и исто. Не ги сакам ич.

Aааа да Александров хорот со Тату беа одлична комбинација.

Ништо, многу неочекувани учесници влегоа, но тоа е
Но ќе се запамети добриот настап и тоа што повеќето од вас што претходно зборуваа лошо за Некст тајм, сега гледам дека ги пофаливте за настапот.
Инаку ми се допадна настапот на Тату и рускиот оркестар, а посебно тој розовиот тенк и авиончето, Русите ако не знаат да направат, кој знае:salut:

Одличен настап имаа Некст Тајм. Браво момци! Многу ми е криво што не влегоа.

Не ми се верува дека кипот од Малта, досадната, пак влезе, Израел со никаква песна, Шведска со копија на ланската на Словенија :uvo:...

Доста бе со то генгста оро аман! Некст тајм ојдоја си дојдоја .. уште за генгста оро плачите.

Ја мислам да отиде Слаткар и да почне да дтка 10000% влегуваме ...:pos2::pos2::pos2:

абе за вас младите девојчиња се е глупо освен нашиве...од шо сте попалени по нив и се ви изгледа глупо а они најдобри:uvo: гледајте малце реално овоа беше само еден обичен настап и ништо посебно

Јас не можам да ве разберам,си ја тупите глата со толку непотребни работи. Не влеговме,здравје,в година.
Незнам како е можно уште да имат некој шо не сфаќат дека Евровизија одамна не е натпревар за најдобра песна.

Meне не ми е само јасно како влегоја оние гробиштана од Ерменија или она загревотнана од Шведска а пак за оние од Израел ич да не коментирам... Јас не знам што ќе прајќаме нови учесници во понатамошни евровизии се видело нашето... Досега најдобра песна, најдобар настап конечно и ние еднаш или скроз да не светиме кич да пука од сите страни или да не бидиме премногу обични, еднаш да не се изгуби пеачот...ама то е ... Жал ми е само шо си ги потрошив 2 сати залудно... За ум за уште еднаш да не ми текни да ги гледам ова глупостиве наместени...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom