Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Многу тапа песни влегоа бе, Португалија, Малта, Израел... Абе ајде местенки :tapp:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Многу тапа песни влегоа бе, Португалија, Малта, Израел... Абе ајде местенки :tapp:
Ајде те молим просветли не и кажи ни зошто не беа добри Португалија и Малта?

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ај ако има некој информација кое место освоивме според гласовите?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Луѓе што се замарате со "политиковизија"? Се знае дека и овде само политиката игра главна улога а не песната и кој како настапил. Мене лично Next Time ми се допаднаа како настапија ама јеби га тоа е тоа...Инаку да имаше и многу полоши песни од нашата како на пример Израел, Португалија, бугарија...ама тоа е тоа...ајде повеќе среќа следната година ама како што сме тргнале од лани изгледа никогаш повеќе нема да настапуваме на финале...:toe::salut:

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Браќа не се замарајте со евровизијата.Следната година треба да пратиме некој како Чешка и од евровизјата да се направи еден циркус пошо нема логика повеќе да праќаме песни со натпреварувачки дух.Не сме во добри односи со надворешниот свет.Мене не ми се допаѓаат Некст тајм ама со оглед на тоа како настапија другите нашите бееа врв(не дека се наши).Белорусија имаше добра песна исто и Романија.
Идната година ќе му го пратиме Боки 13 да му го еби газето таму(или обратно)...
Нема логика да се гледа понатаму евровизијата.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Не очекував да влеземе, не се ни замарав со Евросонгов, али ми се допадна настапот на нашиве и мислам дека е стварно бесмислено што не влегоа.

А овие па пејачиве наши, Влатче Морал, Андријана Јаневска (значи тие со подолгогодишен стаж) зашто сеуште се пријавуваат на македонската Евровизија? Сакаат да бидат дел од циркус?

Што треба да се направи за понатаму да НЕ учествуваме? Дајте, некоја петиција, нешто.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Пих штета дечките од златно славејче не влегле во финале,русинките ќе спасат некое влакно од главата не гледајќи ги некст тиме во финалето.Инаку комуналците од Москва биле со ниет да стапат во штрајк ,ако некст тиме влезат во финале.:nesum:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
koj ni e nas kriv sto ne vlegovme ponatamu koga pracame vakvi pesni da ja pratevme kaliopi sega so netrpenie ce ja cekavme sabota namesto ovde da raspravame za grcko,rusko,francusko,germansko,evropsko,belosvetski zagovori plus izrael i palestina se smirile samo nas da ne zaebat. Ja mislim daj dur e vreme da poracame u Firenca SPOMENIK i za nextime da gi stavime na plostad kako edni od najgolemite borci za Makedonstinava

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ајде те молим просветли не и кажи ни зошто не беа добри Португалија и Малта?
Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е исто :tapp: а за Португалија немам коментар :toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е исто :tapp: а за Португалија немам коментар :toe:
Пејачката на Малта има извонреден глас и ова и беше 3ти пат на Евровизија. Секако дека ке помине кога веќе е позната во Евровизиските фанови. Еднаш второ, еднаш трето место. Сигурно пак на високо ке иде (иако оваа песна и е најлоша од сите 3). Португалија има песна која е малце чудна али не е до толку лоша. Според мене не е за Евровизија туку за некоја шпица на Бразилска сапуница во 3040394 продолженија.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
И Каролина настапи 2 пати па никому ништо. УБава балада беше на Малта. А Португалија беше супер песна. Онака лежерна, да те расположи, башка супер се однесуваа на сцена, многу емоции, позадината беше супер. Интересно песниче.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Пејачката на Малта има извонреден глас и ова и беше 3ти пат на Евровизија. Секако дека ке помине кога веќе е позната во Евровизиските фанови. Еднаш второ, еднаш трето место. Сигурно пак на високо ке иде (иако оваа песна и е најлоша од сите 3). Португалија има песна која е малце чудна али не е до толку лоша. Според мене не е за Евровизија туку за некоја шпица на Бразилска сапуница во 3040394 продолженија.
Сине никој не го спори гласот,збориме за песната :tapp: одлична е за запек отварање :toe: инаку и Белорусинот имаше глас па не отиде,да не кажувам за Тоше кој грмеше па пак ништо :toe: значи никој не гледа како пееш,туку настапот и песната се оценува,затоа треба да се трудиме натака да размислуваме за наредните години :smir:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
И Каролина настапи 2 пати па никому ништо. УБава балада беше на Малта. А Португалија беше супер песна. Онака лежерна, да те расположи, башка супер се однесуваа на сцена, многу емоции, позадината беше супер. Интересно песниче.
Мене не ми се допаднаа, мое мислење ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom