Ајде те молим просветли не и кажи ни зошто не беа добри Португалија и Малта?Многу тапа песни влегоа бе, Португалија, Малта, Израел... Абе ајде местенки
Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е исто а за Португалија немам коментарАјде те молим просветли не и кажи ни зошто не беа добри Португалија и Малта?
Пејачката на Малта има извонреден глас и ова и беше 3ти пат на Евровизија. Секако дека ке помине кога веќе е позната во Евровизиските фанови. Еднаш второ, еднаш трето место. Сигурно пак на високо ке иде (иако оваа песна и е најлоша од сите 3). Португалија има песна која е малце чудна али не е до толку лоша. Според мене не е за Евровизија туку за некоја шпица на Бразилска сапуница во 3040394 продолженија.Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е исто а за Португалија немам коментар
И Каролина настапи 2 пати па никому ништо. УБава балада беше на Малта. А Португалија беше супер песна. Онака лежерна, да те расположи, башка супер се однесуваа на сцена, многу емоции, позадината беше супер. Интересно песниче.Зашто пејачката од Малта трет пат настапува на Евровизија...најди ги сите нејзини песни ќе видиш дека нема една нота сменето,се е исто а за Португалија немам коментар
Сине никој не го спори гласот,збориме за песната одлична е за запек отварање инаку и Белорусинот имаше глас па не отиде,да не кажувам за Тоше кој грмеше па пак ништо значи никој не гледа како пееш,туку настапот и песната се оценува,затоа треба да се трудиме натака да размислуваме за наредните години :smir:Пејачката на Малта има извонреден глас и ова и беше 3ти пат на Евровизија. Секако дека ке помине кога веќе е позната во Евровизиските фанови. Еднаш второ, еднаш трето место. Сигурно пак на високо ке иде (иако оваа песна и е најлоша од сите 3). Португалија има песна која е малце чудна али не е до толку лоша. Според мене не е за Евровизија туку за некоја шпица на Бразилска сапуница во 3040394 продолженија.
Мене не ми се допаднаа, мое мислење ...И Каролина настапи 2 пати па никому ништо. УБава балада беше на Малта. А Португалија беше супер песна. Онака лежерна, да те расположи, башка супер се однесуваа на сцена, многу емоции, позадината беше супер. Интересно песниче.