ЕУРО 2020 - Финале | Италија - Англија | 11.07.2021 (21:00)

Кој ќе биде шампион на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.739

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.377
Поени од реакции
3.178
...Од денешен аспект стварно е жално што не освоија лузер-енглезите....Целиот е**** остров ќе подивееше...Конечно се врати фузбало у колевката...Неработен ден ...Тој ден за национален празник да се прогласи...Карагер и остали легенди ќе се пењавеа деноноќно до безсвест....немаше да има разлики во бои на кожата...Ви ар д сејм агли... Штета.:place:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.672
Поени од реакции
66.739
Сабајле ми излезе претходниот пенал рулет на Англија со Италија, кога Пирло му се покажа на Харт според паненка. И таму промашија Јанг и Кол.

Take that as you will

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.413
Поени од реакции
4.459
Ако е стварно точно дека Пикфорд бил 6-от пеналџија за Англија тогаш треба под итно да му се искине лиценцата на Саутгејт и да го стават месец дена во самица.
Пикфорд е сигурно боље избор од тие тројцата шо утнаа. Страшна нога има, колку и да е руган за кратките и трапави раце :icon_mrgr:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.731
За ова и јас се збунив пред тв, мислев дека после одбраната Италија треба да шутира за победа. Замисли како му било на него таму, се низ магла. :D
Муабетот е што треба да се израдува и да не било победа, сепак е фатен пенал..
Он делуваше као џабе да одбранил или како да наредниот шут Италија мора да го даде за да изедначи и продужат со шутирање xD

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Не.
На мене ми беше одамна јасно дека ќе играат Киелини и Бонучи, едноставно Манчини сака искуство во одбрана. Има време за Гери, млад е се уште и тек допрва неговото време доаѓа.
Знам дека беше некој од ваш фан клуб, ама не ми текнува кој.

Еве глеам сладоледот го кажа кој бил.

Резил.
Не го ни цитирам. Сам ќе си види што глупост напишал

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Елмо прави чист пенал

Гаргамелиус прави чист црвен

Сладоледот и Рики слават како Јувентус да освоил титула, со Бастони ќе си беше чисто...

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Елмо прави чист пенал

Гаргамелиус прави чист црвен

Сладоледот и Рики слават како Јувентус да освоил титула, со Бастони ќе си беше чисто...
Цел свет не најде замерка, ама ете ти се најде паметен. Пече знам, Елмо гол + мвп, Гаргамелиус животна партија, ама тоа е, мораш да се помириш уште некоја година да ги трпиш.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Цел свет не најде замерка, ама ете ти се најде паметен. Пече знам, Елмо гол + мвп, Гаргамелиус животна партија, ама тоа е, мораш да се помириш уште некоја година да ги трпиш.
Со задоволство ќе ги гледам во Јувентус, да почнам да ви вадам мислења колку ги пцуевте минатата сезона?
Автоматски споено мислење:

Инаку цел свет ги мрази Англија затоа ќутат, и Жоргињо направи црвен... Два црвени и еден пенал, оштетена е Англија

Член од
1 април 2018
Мислења
2.107
Поени од реакции
4.100
Со задоволство ќе ги гледам во Јувентус, да почнам да ви вадам мислења колку ги пцуевте минатата сезона?
Автоматски споено мислење:

Инаку цел свет ги мрази Англија затоа ќутат, и Жоргињо направи црвен... Два црвени и еден пенал, оштетена е Англија
Ги пцуевме кога играа лошо, ама првенствово изгазија двајцата.

Kajgana Shop

На врв Bottom