ЕУРО 2020 - Финале | Италија - Англија | 11.07.2021 (21:00)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Сите што го дрвите дека требало Стерлинг да пуца, да се случеше тоа и да промашеше ќе го дрвевте дека Саутгејт е тиквар што пуштил фудбалер кој шутира 2/10 да го пуца 5ти решавачки пенал.

Сите што го дрвите дека требало Стерлинг да пуца, да се случеше тоа и да промашеше ќе го дрвевте дека Саутгејт е тиквар што пуштил фудбалер кој шутира 2/10 да го пуца 5ти решавачки пенал.
Не е далеку од вистината дека и вака и така и онака тој пак си е тиквар.

Ако е стварно точно дека Пикфорд бил 6-от пеналџија за Англија тогаш треба под итно да му се искине лиценцата на Саутгејт и да го стават месец дена во самица.

Ефикасност 2,78 по утакмица на ЕП.:unsure: Све што е испод 3,00 е дно. Освен Шпанија-Хрватска 5-3 и Франција-Швицарска 3-3 немаше ништо посебно wow драмишта со пресврти, голчини, nail biting ова она...
Ova e se samo ne e dno statistika za golovi po utakmica,neznam sto sakas pa ne ti e ova NBA da pagjaat 250+ poeni(a tuka 3.0-4.0 prosek po golovi).
Sporedi so koe sakas prvenstvo prethodno i ke dobies polosi i apla polosi brojki.Daj probrkajte malce pred da pisuvate i treskate gluposti.....
2.12 imase 2016 euro
2.67 imase 2014 svetsko
2.45 imase 2012 euro
2.27 2010 svetsko

Ако е стварно точно дека Пикфорд бил 6-от пеналџија за Англија тогаш треба под итно да му се искине лиценцата на Саутгејт и да го стават месец дена во самица.
Ти беше тој што збореше тука дека требало Бастони да игра место еден од Киелини и Бонучи?

Моментално се сетив на едно генијално мислење уште од почетокот на ЕП и морав да го постирам (без никаква навреда).
34047890.jpg

Го провери ли некој момакот Трент Александер дали преживеа после она синоќа?

Ствсрно го снема а јајцата ми ги отече цело европско.. значи итс нат каминг хоум

Муабет на место.

на кратко, дечково е Ирец што ја хејта Англија. Ко шо сфатив ако освоеше Англија требаше да спие пред вембли 1 недела.

Моментално се сетив на едно генијално мислење уште од почетокот на ЕП и морав да го постирам (без никаква навреда).
Прегледај го приврзокот 301282
Жално е што каменот доаѓа од соседниот двор!
Автоматски споено мислење:

Ствсрно го снема а јајцата ми ги отече цело европско.. значи итс нат каминг хоум
Мислам дека го банираа!

Пикфорд иначе шутираше пенал и со Колумбија на СП 2018 ако памтам добро. :D

Ти беше тој што збореше тука дека требало Бастони да игра место еден од Киелини и Бонучи?
Не.
На мене ми беше одамна јасно дека ќе играат Киелини и Бонучи, едноставно Манчини сака искуство во одбрана. Има време за Гери, млад е се уште и тек допрва неговото време доаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom