ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Ај не дупи Донев, глеаш праиме тим од лајнари што ќе сме за Англија, а ти си еден од најголемите на форумов. One of us. One of us.

Не ми е јасно што глуми Енглез само... За Италија ќе навивал. :ROFLMAO:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
Едино што не сакам да се деси е Грилиш да утне некој пенал ако ги шутираат после продолжение, или некој зицер у 126та. Не знам колку ќе успеам да останам психички здрав на форумов ако се деси тоа.
Грилиш ќе утне барем 1 зицер и ќе ги кошта титула енглезите.

И не нема да останеш :smirce:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ај не дупи Донев, глеаш праиме тим од лајнари што ќе сме за Англија, а ти си еден од најголемите на форумов. One of us. One of us.

Ќе бидам за тој што ќе тепа ете, ако се враќа дома можеш да рачунаш на мене :D
Ако не, одиме со кампања Жоржињо за Балон Д'Ор.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Мене тоа што повеќе сакам Италија да освои нема да ме спречи да ставам милион слики од Сер Мејсон Маунт со ЛШ и ЕП трофеите :zloo:
Или си за едните или си за другите не е дозволено менување на страни.
bd1 (1).jpg

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Да бе да, сигурно е релевантна сликава.
Одма после тој микро допир, се трга Маеле исто и Јансен.
Имаше контакт, НИКАКО за пенал. Еве и овој судискиов експерт на СК/Нова потврди дека немаше доволен интензитет за пенал. Не дека е ултра релевантен, ама пак. Голем дел од јавноста се согласни дека немаше пенал, ИЛИ во најмала рака мораше Макели лично да проверува.

Нема везе другари, искрено единствен начин да Данска поминеше беа пенали. Англија заслужи да помине, и мислам дека и без пеналот Данска немаше шанси да издржи толку пеколен притисок у свои 16 и ваљда ќе примија гол, освен некоја микро шанса со долго нафрлување. Ама тоа се веќе комбинаторики.

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Стерлинг колку е брз лелелелелле.....
Гризење 120 мин.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.764
Поени од реакции
43.966
Ќе бидам за тој што ќе тепа ете, ако се враќа дома можеш да рачунаш на мене :D
Ако не, одиме со кампања Жоржињо за Балон Д'Ор.
Жоржињо има шанси да земе Балон Д'ор колку Погба да земе POTY. :D

Уствари стварно нема некој што двои за Балон Д'ор, ама Жоржињо не е најдобар фудбалер на светов, па што сака нека е..

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Како ова помина во полуфинале на Европско, со вар технологија и 10 судии позади неа. Ако на некој му требаше причина плус, за да навива против одвратниве Англичани, еве му. :)

Реално, Германија (веројатно најслабата Германија во последните 20 години) е единствената екстра квалитетна репрезентација, против која играа ова првенство. Италијанците ќе бидат доста подобри од Данска во финале, така да ќе треба да играат многу подобро од вечерва. Иако, цело првенство го играат на индивидуален квалитет и тврд фудбал. А Италија е неспоредливо тактички поквалитетна репрезентација, иако играчки Англичаниве веројатно имаат поголем талент и поширок ростер. Мада, ако добиваат вакво судење, никаква тактика не помага. :)
Мене се ми мириса дека ова ќе биде една италијанска класика, кај што педерите ќе се појават баш за да расипат работа. Сега гадовиве ќе бидат полни со ентузијазам, ќе имаат освоено титула веќе во главите, домашна публика, тони притисок за победа. И ете ти ги овие со сите калчо трикови во торба и некоја 1-0 победа. :icon_lol:
Ќе биде циркуз во недела на форумов. Финалето we all deserved.

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Не ми е јасно што глуми Енглез само... За Италија ќе навивал. :ROFLMAO:
Не навивам, уживам во интернационалниве турнири баш затоа што сум целосно неутрален. 55-45 ќе ми биде за Италија затоа што ме изненадија ептен позитивно. Англија од старт очекував да стигнат до финале, ама немам никаква поврзаност со репрезентацијата. Само ќе ми биде мило за играчите на Челзи.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Папата против кралицата :vozbud:

Италијаните досега играа 2 класи подобар фудбал од овие плачковците, ќе ми биде многу кеиф да им одржат лекција и да ги спакуваат со 2-3 гола разлика

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.163
Поени од реакции
3.991
Браво за Англија!! :vozbud: Заслужено победи денес и ја пикна Данска во шише буквално после слободниот удар. Данците си изиграа топ досега, ама тешко беше за нив да се носат цело време со Англија. Конечно да ги видам Англичаните во едно финале!
Може и повеќе шанси ќе добие Хендо во финалето. Би требало да биде убаво финале.

Има погрди луѓе од ова Англичаниве како на теренот така и на трибини?
Има, Грузијците!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom