ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Како и да е, единствено сакав Данска да освои поради Ериксен, али со ништо не заслужија да играат финале.
Доста поквалитетен натпревар ќе биде Италија - Англија и доста ремет ќе се пука на форумов.
Akо победи Италија ќе експлодира форумот...ако добие Англија онај Трент Арнолд и уште чат пат неколку фанови на Јунајтед ќе ни се качат на курот и то е то.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.118
Поени од реакции
6.530
Очекувам многу добро финале Италија - Англија доколку беше Италија - Данска немаше да биде нешто специјално туку само еден обичен натпревар. Поради домашниот терен Англија има предност но гледајќи ги натпреварите кој ги доби Италија како Белгија и Шпанија за разлика од Англија која играше со некоја си Украина па и Данска која после 60та минута ја немаше никаде мислам дека искуството ќе биде повеќе на страна на Италјанците. Нека има голови па ќе видиме на крај кој ќе победи.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Akо победи Италија ќе експлодира форумот...ако добие Англија онај Трент Арнолд и уште чат пат неколку фанови на Јунајтед ќе ни се качат на курот и то е то.
Ovie mrtvive anglicani imaat tocno 0 sansi da ja tepaat Italija :D Sekako ako Grealish ne igra

Член од
1 април 2018
Мислења
2.112
Поени од реакции
4.104
Мора во центарот на внимание да биде она одвратно копиле Макели, да му ебам тоа фризурата залижана.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.118
Поени од реакции
6.530
Ovie mrtvive anglicani imaat tocno 0 sansi da ja tepaat Italija :D Sekako ako Grealish ne igra
Искрено јас ништо не видов добро во овој играч, незнам зошто толку многу го форсират кога не е нешто специјално не дели на квалитет од останатите играчи кои играт во средниот ред на многу екипи. Типот на мене во Англиската репрезентација ми изгледаше како обичен просек.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Вие од пензиона лига ќе мора у недела да ни ни ја пеете ИТС КАМИНГ ХОМ.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Едино што не сакам да се деси е Грилиш да утне некој пенал ако ги шутираат после продолжение, или некој зицер у 126та. Не знам колку ќе успеам да останам психички здрав на форумов ако се деси тоа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Мене тоа што повеќе сакам Италија да освои нема да ме спречи да ставам милион слики од Сер Мејсон Маунт со ЛШ и ЕП трофеите :zloo:

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Искрено јас ништо не видов добро во овој играч, незнам зошто толку многу го форсират кога не е нешто специјално не дели на квалитет од останатите играчи кои играт во средниот ред на многу екипи. Типот на мене во Англиската репрезентација ми изгледаше како обичен просек.
Kako taka zboruvas, ne si go gledal ti, strasna razlika na teren pravi... klasa igrac so spored mene i 100m se malce za nego

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене тоа што повеќе сакам Италија да освои нема да ме спречи да ставам милион слики од Сер Мејсон Маунт со ЛШ и ЕП трофеите :zloo:
Ај не дупи Донев, глеаш праиме тим од лајнари што ќе сме за Англија, а ти си еден од најголемите на форумов. One of us. One of us.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom