Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Akо победи Италија ќе експлодира форумот...ако добие Англија онај Трент Арнолд и уште чат пат неколку фанови на Јунајтед ќе ни се качат на курот и то е то.Како и да е, единствено сакав Данска да освои поради Ериксен, али со ништо не заслужија да играат финале.
Доста поквалитетен натпревар ќе биде Италија - Англија и доста ремет ќе се пука на форумов.
Ovie mrtvive anglicani imaat tocno 0 sansi da ja tepaat Italija Sekako ako Grealish ne igraAkо победи Италија ќе експлодира форумот...ако добие Англија онај Трент Арнолд и уште чат пат неколку фанови на Јунајтед ќе ни се качат на курот и то е то.
Искрено јас ништо не видов добро во овој играч, незнам зошто толку многу го форсират кога не е нешто специјално не дели на квалитет од останатите играчи кои играт во средниот ред на многу екипи. Типот на мене во Англиската репрезентација ми изгледаше како обичен просек.Ovie mrtvive anglicani imaat tocno 0 sansi da ja tepaat Italija Sekako ako Grealish ne igra
Вие од пензиона лига ќе мора у недела да ни ни ја пеете ИТС КАМИНГ ХОМ.Akо победи Италија ќе експлодира форумот...ако добие Англија онај Трент Арнолд и уште чат пат неколку фанови на Јунајтед ќе ни се качат на курот и то е то.
Мене тоа што повеќе сакам Италија да освои нема да ме спречи да ставам милион слики од Сер Мејсон Маунт со ЛШ и ЕП трофеитеAkо победи Италија ќе експлодира форумот...ако добие Англија онај Трент Арнолд и уште чат пат неколку фанови на Јунајтед ќе ни се качат на курот и то е то.
Kako taka zboruvas, ne si go gledal ti, strasna razlika na teren pravi... klasa igrac so spored mene i 100m se malce za negoИскрено јас ништо не видов добро во овој играч, незнам зошто толку многу го форсират кога не е нешто специјално не дели на квалитет од останатите играчи кои играт во средниот ред на многу екипи. Типот на мене во Англиската репрезентација ми изгледаше како обичен просек.
Ај не дупи Донев, глеаш праиме тим од лајнари што ќе сме за Англија, а ти си еден од најголемите на форумов. One of us. One of us.Мене тоа што повеќе сакам Италија да освои нема да ме спречи да ставам милион слики од Сер Мејсон Маунт со ЛШ и ЕП трофеите