Trent Alexander Arnold
Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
- Член од
- 30 јули 2020
- Мислења
- 914
- Поени од реакции
- 4.146
И јас имам вујко во Данска ххаПсе јо барем имаат роџаци по пола репрезентации што продефилираа овде
Sakas da kazes Danska zasluzi finale? Pa odvaj zivii ostanaa, mislev ke ispoizumrat na teren.ИСрамота за ваквиот пласман на Англија во финале. Дури и на официјалната на уефа на фб, еден куп англичани сами признаваат дека не било за пенал ова и дека не заслужиле вака да влезат во финале.
А мене најсмешно ми е што имаше нели Англичани на твитер што го вреѓаа она девојчето за Германија што викаше, и викаа тие „на роднините нејзини им било гајле коа го поддржувале Хитлер и требеле Евреи“. Па сеа демек имаат право да ги вреѓаат.Не знам дали сте слушнале, ама само ненормални навиваат за Англија...
Мислев скандираш Валандово...Vindalooooo Vindalooooo Vindaloooo Vindaloooo naa naaaa
Да , ако Алиоски пукнеше еврогол од позицијата кај шо е Стерлинг , овака све е регуларноИнтересен детал кој не го приметив во пренесот а тоа е дека при голот на Англија имало две топки на терен што значи прекин на играта.
Прегледај го приврзокот 300824
Се знае кој ја отвара темата нели? До утре на пладне е спремнаОтварајте тема за финалето ајде
Бернандески ќе го реши.
Ако стигнеа до финале мислам дека Шмајхел ќе ги избацеше англичаниве.Секоја чест за Данска на првенствово, изиграа добро до крај. Баш пријатно изненадување беа. Штета што ваков пенал го реши натпреварот, ама мислам дека немаше да издржат и без пеналот поради фактот дека Саутгејт имаше можност да внесе доста свежи, добри играчи.
Јако финале не чека, сакав да е Англија - Италија затоа што тоа се двете репрезентации кои според мене најсолидно го изиграа првенствово. Не знам кој сакам да победи, најверојатно ќе бидам малце наклонет кон Италија.