ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
same - телекабел. Не е до провајдериве.

Изгледа имаат проблем со звукот мтв.
И она како да им паѓа микрофонот на копуциве го има на секој 2-3 минути.

Го имаше и до сеа на други утакмици ама не беше до волку често. Мизерија.
Да им ја ебам мамата на мтв, 5 минути барав по собата скачка да не има влезено, ист звук испуштаат ко воа чкрипењево...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Neka vleze Mesi, ovie od Real ne gi biva...

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Kaj mene NE skripit nisto, preku kablovska sum:D

Sent from my D2403 using Tapatalk

J

joe.b

Гостин
Да не го даваа на секои 3 минути во кадар беспотребно, немаше да знам дека игра оној свиленион.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Судијата катастрофален. Ги остави циганите да касапат, барем 3-4 жолти картони пропушти да им даде. Посебно за стартовите врз Ракитич кој спречија контра. Погнасна репрезентација од циганиве нема на првенството.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Судијата катастрофален. Ги остави циганите да касапат, барем 3-4 жолти картони пропушти да им даде. Посебно за стартовите врз Ракитич кој спречија контра. Погнасна репрезентација од циганиве нема на првенството.
Аха, сега знам за кој навивам на утакмицава.
GO PORTUGAL!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
И на крајот мртовциве португалски можат до финале да протуркаат. 4та утакмица победа немаат (регуларни 90мин) - можат да поминат. Срамота ќе е хрвативе ако испаднат. Да завршиш прв во група со Шпанија и притоа да ја тепаш во клучен меч и да испадниш од Португалија која завршила трета во група со Унгарија и Исланд притоа без победа е трагедија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пинк ѕвездички се позабавни од утакмицава.[DOUBLEPOST=1466888843][/DOUBLEPOST]
И на крајот мртовциве португалски можат до финале да протуркаат. 4та утакмица победа немаат (регуларни 90мин) - можат да поминат. Срамота ќе е хрвативе ако испаднат. Да завршиш прв во група со Шпанија и притоа да ја тепаш во клучен меч и да испадниш од Португалија која завршила трета во група со Унгарија и Исланд притоа без победа е трагедија
Па додуша така и се игра на првенствава. Хрвативе непотребно се испукаа у првите утакмици и сега немаат сила да ги нападнат португалциве.

Ма да..Португалија дефинитивно не игра така како што треба да се игра. На 4 утакмици по ред го имаат најмртвиот фудбал што постои. Мислам дека на пенали ќе ги елиминираат хрватите а во 1/4 финале ќе изгубат од Полска....освен нели ако не им текне да играат во 1/4 финале.

У секој случај со ова денешново што го прикажаа двеве екипи заслужуваат да отпаднат. Хрвативе може да се вадат на супер 3 утакмици а португалциве........

B

BooBojan

Гостин
Кaтaстрoфa меч, aмa Перишич, е влезен у Меси филм, клaсичен бaлкaнец, Рoнaлдo си е бaлеринкa, Стринич лoш меч, Кaлинич и Мaнџукич духoви... Светли тoчки нa мечoт кoлку тoлку Сaнчес, Рaфaел, Видa, Мoдрич.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Sanchez ako e svetla tocka ...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Овие ќе шутират пенали :pos::pos: Да не паднеше лошо Манџукич и него немаше да го извади. Ќе цркнат до крајот. Срна само центаршутеви форсира, нема ронка сила за продор.

J

joe.b

Гостин
Роналдо и Субашиќ исто имаат исто шутеви према гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom