ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Е ова е моја грешка ако е така. Све мислев дека пред нив бевме, ама очигледно сум смешал нешто дека ги победивме еднаш..
Ги тепавме мислам, а и на ранг листа бевме пред нив. Тие од шести шешир влегоа тогаш како демек аутсајдери

Е ова е моја грешка ако е така. Све мислев дека пред нив бевме, ама очигледно сум смешал нешто дека ги победивме еднаш..

Велс е веќе далеку, сега предизвиците се Луксембург и Фарски Острови.

А за С.Ирска, се бореа колку што можеа но тоа не може да го надокнади отсуството на квалитет со играчи кои се борат за опстанок во Шкотска или во трета англиска лига, и ова е сериозен успех за нив, нема ниту еден играч кој отскокнува или кој од индивидуална акција може да промени нешто.

Ги тепавме мислам, а и на ранг листа бевме пред нив. Тие од шести шешир влегоа тогаш како демек аутсајдери

Ги тепавме во Скопје 2-1, а во Кардиф загубивме 1-0. Ама завршивме зад нив на табелата.

Инаку Исланд два пати беше со нас во група во квалификации, два пати бевме пред нив. Потрагично е кога ги гледаме нив кај стигнаа, а каде сме ние...

Ги тепавме во Скопје 2-1, а во Кардиф загубивме 1-0. Ама завршивме зад нив на табелата.

Инаку Исланд два пати беше со нас во група во квалификации, два пати бевме пред нив. Потрагично е кога ги гледаме нив кај стигнаа, а каде сме ние...

И фудбалот не е исклучок од се останато, колективна пропаст е Македонија. Само еднаш беше каква таква реална прилика за бараж мислам за СП98 кога ја победија Ирска 3-2 ама тогаш се исплашија од шансата и изгубија два пати од Литванија, за секој случај.

d68773c71959f06354ee6998da373695.jpg

Да се збогуваме со фановите со најака смисла за хумор на турниров :D
Ирска и С. Ирска треба со бодовна предност да стартуваат во еуро квалификациите само поради фан базата :)

Што кур е со звуков бе. Само кај мене титка на секои 10-15 секунди?

Што кур е со звуков бе. Само кај мене титка на секои 10-15 секунди?
И кај мене, на Близу или вип, ватевр. Штета што не можам на стрим да гледам, силување на уши е ова.

И кај мене, на Близу или вип, ватевр. Штета што не можам на стрим да гледам, силување на уши е ова.

same - телекабел. Не е до провајдериве.

Изгледа имаат проблем со звукот мтв.
И она како да им паѓа микрофонот на копуциве го има на секој 2-3 минути.

Го имаше и до сеа на други утакмици ама не беше до волку често. Мизерија.

d68773c71959f06354ee6998da373695.jpg

Да се збогуваме со фановите со најака смисла за хумор на турниров :D
Ирска и С. Ирска треба со бодовна предност да стартуваат во еуро квалификациите само поради фан базата :)
:ojeaa::ojeaa:
13450748_1792174957679693_8841623674978309755_n.jpg

Ова полувреме го сумира моето мислење за ова ЕП.

:sramezliv:

Какво миерда од фудбал , не ми се верува дека гледав 46 минути од срањево. Првенството е толку просечно , шо и заслужува да го освои просечна екипа како Унгарија.

Само мене ли ми падна мука кога го видов Срна за време на химната?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom