ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.836
Поени од реакции
12.298
Е ова е моја грешка ако е така. Све мислев дека пред нив бевме, ама очигледно сум смешал нешто дека ги победивме еднаш..
Ги тепавме мислам, а и на ранг листа бевме пред нив. Тие од шести шешир влегоа тогаш како демек аутсајдери

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.081
Поени од реакции
6.567
Е ова е моја грешка ако е така. Све мислев дека пред нив бевме, ама очигледно сум смешал нешто дека ги победивме еднаш..
Велс е веќе далеку, сега предизвиците се Луксембург и Фарски Острови.

А за С.Ирска, се бореа колку што можеа но тоа не може да го надокнади отсуството на квалитет со играчи кои се борат за опстанок во Шкотска или во трета англиска лига, и ова е сериозен успех за нив, нема ниту еден играч кој отскокнува или кој од индивидуална акција може да промени нешто.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Ги тепавме мислам, а и на ранг листа бевме пред нив. Тие од шести шешир влегоа тогаш како демек аутсајдери
Ги тепавме во Скопје 2-1, а во Кардиф загубивме 1-0. Ама завршивме зад нив на табелата.

Инаку Исланд два пати беше со нас во група во квалификации, два пати бевме пред нив. Потрагично е кога ги гледаме нив кај стигнаа, а каде сме ние...

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.081
Поени од реакции
6.567
Ги тепавме во Скопје 2-1, а во Кардиф загубивме 1-0. Ама завршивме зад нив на табелата.

Инаку Исланд два пати беше со нас во група во квалификации, два пати бевме пред нив. Потрагично е кога ги гледаме нив кај стигнаа, а каде сме ние...
И фудбалот не е исклучок од се останато, колективна пропаст е Македонија. Само еднаш беше каква таква реална прилика за бараж мислам за СП98 кога ја победија Ирска 3-2 ама тогаш се исплашија од шансата и изгубија два пати од Литванија, за секој случај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Да се збогуваме со фановите со најака смисла за хумор на турниров :D
Ирска и С. Ирска треба со бодовна предност да стартуваат во еуро квалификациите само поради фан базата :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Што кур е со звуков бе. Само кај мене титка на секои 10-15 секунди?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што кур е со звуков бе. Само кај мене титка на секои 10-15 секунди?
И кај мене, на Близу или вип, ватевр. Штета што не можам на стрим да гледам, силување на уши е ова.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
И кај мене, на Близу или вип, ватевр. Штета што не можам на стрим да гледам, силување на уши е ова.
same - телекабел. Не е до провајдериве.

Изгледа имаат проблем со звукот мтв.
И она како да им паѓа микрофонот на копуциве го има на секој 2-3 минути.

Го имаше и до сеа на други утакмици ама не беше до волку често. Мизерија.

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145

Да се збогуваме со фановите со најака смисла за хумор на турниров :D
Ирска и С. Ирска треба со бодовна предност да стартуваат во еуро квалификациите само поради фан базата :)
:ojeaa::ojeaa:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ова полувреме го сумира моето мислење за ова ЕП.

:sramezliv:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.452
Поени од реакции
39.093
Какво миерда од фудбал , не ми се верува дека гледав 46 минути од срањево. Првенството е толку просечно , шо и заслужува да го освои просечна екипа како Унгарија.

J

joe.b

Гостин
Само мене ли ми падна мука кога го видов Срна за време на химната?

Kajgana Shop

На врв Bottom