ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?


  • Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.159
Поени од реакции
112.915
kriv e be coek, se znae kako treba da intervenira golman, topkata bese daleku od nezgodna ili super silna, prva rabota ko golman sto ja ucis megjudrugoto e i ova, koga branis, da gledas stranicno da ja odbies topkata a ne pred tebe i zicer bolji i od penal na nekoj da mu namestis, sea super golman e de gea i sve toa ali tuka intervenirase loso, za standardi negovi apla loso so ogled deka e u top 5 u svetov vo momentov.
Toa deka odbranil ok e, toa mu e jedina rabota nego, ne znaci deka ima nekakov kredit da prai osnovni greski samo zasto prethodno imal nekolku super intervencii.
Од голмански аспект кажуваш?
 
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.862
Колку добар дуел ќе биде со Германија, штета многу рано вкрстија
 
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.354
Поени од реакции
4.223
Има мала кривица и Де Геа. Сепак топката не беше којзнае колку тешка за бранење па да не можеше боље да реагира. Иначе имаше одлична партија и колку што броев сигурно спаси 4 чисти гола (првите 2 шанси беа до 12 минута )

Мерак ми за Шпанците пошо се кретени а Италијаните изиграа одлично. Сепак од навивачки аспект мислам и сакам Германија да помине ( а и да го освои ЕП) :D
 

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.234
Поени од реакции
8.126
Прво бев лут што Италијаниве и покрај тоа што завршија први отидоа во пеколниот дел од жребот ама сега мислам дека е подобро така за нив. Колкава само разлика имаше во пристапот против Белгија и Шпанија за разлика од пристапот со Шведска. Мечот со Ирска не го сметам.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
39.159
Поени од реакции
112.915
Не знам за тоа каков тактичар е Конте, ама како мотиватор му нема рамен. Абе не застана 90 минути, буквално во секој момент викаше, урлаше и ги распоредуваше своите играчи ако некој се подзаборави. Страшна пасија има овој човек, и сеа вака откако си отиде од Јувентус не ми е толку антипатичен бем му дете.

Инаку ете ви Бланко, Манко и компанија, колку бил во право Дел Боске со изборот на играчи. Никој не рече дека Дел Боске е слаб тренер, ама направи катастрофален избор на играчи за ова првенство. Фалеше уште Чави да го врати од пензија...
Нели Педро добро играл за репрезентација? Каде е тој мексикански брк на првенствово? Адуриз пред Торес и Коста? ОЗБИЛНО? И ја бев за тоа да се повика Адуриз пошо имаше одлична сезона, али како задња опција во нападот, а не да ми влага ко џокер и да се губи у свемир.
Фабрегас? :pos::pos: Веројатно најмртвиот играч на Шпанија моментално заедно со другар му Силва. Нема сомнеж дека Силва е одличен фудбалер али во моментов игра катастрофално и често нема сила за повеќе од 60 минути.
Пак нека не го зима Саул, човекот кој ќе му ја држеше скоро цела средина и ќе му ораше по 90 минути. Млад бил, неискусен бил :pos: Како може бе Лев да ги стави Дракслер, Кимих и компанија? Ај пуши кур Дел Боске и глеј си ЕП на ТВ.
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.496
Поени од реакции
8.148
Тоа е таа Италија чија лига ја потценуваат, составена од играчи од мизерни Милан,Интер,Болоња,Рома и Лацио, јувенташиве се светска класа.
Мислам дека денеска средината на теренот беше перфектно одработен и покриен од италијаните.
Во прав момент влезе Инсиње освежи со неколку пробиви и со пребацената топка кон дармијан у 90.
Имаа среќа при головите Италија, на два пати се одби топката од играч на еспања, ама си задлужија да поминат.
Иначе, не ги можам тренерите ко Дел Боске,Хоџсон,Пелегрини што само набљудуваат од клупа. Абе како Конте,Клоп,Симеоне 90 мкнути несмееш да престанеш да викаш и да мафташ со рацете.
 
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
зошто Клајн не е прва постава бе БУФ еден стар!
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.378
Поени од реакции
86.713
Реално Конте го прочита Бркот како селски буквар, овој мислеше дека жабариве ќе се бранат како дуелот со Белгија, ама Перикле ги с'сна играчите уште од прва минута... Да не беше Де Геа, прво полувреме не им бегаа 3 комада на шпанциве.
Конте, која енергија, која страст за фудбалот, кое радување, човекот ги препороди Јувентус а еве сега и Италија, нема да ме чуди и со Челзи истото да го стори, страшен менталитет има Антонио.

Сеа со Германија ќе биде јако, сите карти се отворени :)

А за сега... Напред Исланд :')
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.371
Поени од реакции
85.287
На кого му смета силен Исланд?!!?
 

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.038
Поени од реакции
6.062
Без нервози, еве ги назад :D
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.371
Поени од реакции
85.287
RAGNARD LJUBAVNIK ODMETNIK! :vozbud:
 
C

Castiel

Гостин
Ако Италија покажа како се игра одбрана, Англија покажува како не треба да се игра одбрана.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom