- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.497
- Поени од реакции
- 18.184
Gi nema veke legendarnite vonvremenski klasici na Miroljub na Balkan info na jutub, so Tesa Tesanovic. Neretko znaev da si pustam nekoja od 16te emisii i da si se oraspolozam. Steta bas.
steta bas, steta je,Gi nema veke legendarnite vonvremenski klasici na Miroljub na Balkan info na jutub, so Tesa Tesanovic. Neretko znaev da si pustam nekoja od 16te emisii i da si se oraspolozam. Steta bas.
Ништо чудно, тоа е став на огромното мнозинство срби. Во секој сврбин чучи мал четник, колку и да се обидуваат да делуваат интелектуално или објективно, секогаш на површина ќе излезе четничкото, како она створењето во The Thing кое излезе од стомакот на научникотЕве за сите што го поддржуваат идиотов кој вели дека Македонија е само географски поим и дека во антиката била населена само од Евреи. Поимот "Македонец" го рамни со поимот "шумадинец"... Тука ќе видите колку е "паметен"...
Се нашле на eHarmony.
Sekako deka Vasko Eftov go pribral.
Теша се вратил, од професорска работа во Кина. Така вика Теша, ги учел Кинезите англиски.Gi nema veke legendarnite vonvremenski klasici na Miroljub na Balkan info na jutub, so Tesa Tesanovic. Neretko znaev da si pustam nekoja od 16te emisii i da si se oraspolozam. Steta bas.
Dokolku praime muabet za pravoslavieto, Ljubomir nitu go proklamira, nitu ima poima od nego. On e klasicen subotar, adventist ili sto i da e. Ne e ni vencan vo crkva, ima zboreno kako posle maticar dosle kaj nego doma so nevestata i najbliskite a on imal spremno posen podvarok za vencalen rucekУбаво објаснето. Можеби некогаш човеков бил духовно добар но со тек на време се изгубил, но од кога стана "јавна" личност прави само зло за нашите народи на овие простори и за нашата вера.
Не би рекол дека е комедијант, типот живее едно добри 90% од работите што ги пропагира. Погледни му ја обиколката на куќата во село и се ќе ти стане јасноМирољуб е комедијант, он збори со цел за да каже нешто контроверзно што ќе те насмее. Сеа некои што го сфаќаат озбилно е др работа.
Искрено јас за овој човек разбрав од колеги и другари.Не би рекол дека е комедијант, типот живее едно добри 90% од работите што ги пропагира. Погледни му ја обиколката на куќата во село и се ќе ти стане јасно
Го беа седнале него на некој хрватски подкаст да им објаснува за минатото на Балкан Инфо додека во него биле заедно со Теша, од она што го кажа излегува дека многу повеќе се разговарало со цел за самопромоција, кликови, фаќање пари од Јутуб, промоција на туристички дестинации отколку за докажување теории, презентирање факти и копање докази.Не би рекол дека е комедијант, типот живее едно добри 90% од работите што ги пропагира. Погледни му ја обиколката на куќата во село и се ќе ти стане јасно
знам, тоа ми е јасно што има луѓе кои му веруваат на муабетите. Човекот тоа го користи максимално да прави кеш од нив.Не би рекол дека е комедијант, типот живее едно добри 90% од работите што ги пропагира. Погледни му ја обиколката на куќата во село и се ќе ти стане јасно