R
reactive89
Гостин
Ne znam zosto no preziram papucari kako tebe,nisto licno:uvo:
хахахахаха, само ме насмеа, ако ти тоа го рачунаш за папучар тогаш ќе те утешам НЕ СУМ ЕДИНСТВЕН, хахаха...
п.с. само ако не си информирана, во поново време повеќето луѓе и по врска остануваат другари, зошто, зашто конечно некои сфатија оти другарството е повредно од се на светов... отколку губење на некоја мила и драга личност од својот живот... ако ти пример си повеќе по губењето никој не ти е крив, а некој како мене што другарството го обзема и без кое неможе да живее и кое му значи полно, одлучува и понатаму да другарува со таа личност, макар и лошо да прошле во врската или пак токму спротивното...
сепак секој со свое право:smir:
НИШТО ЛИЧНО!!! хехехехе
знаеш некои луѓе остануваат на тоа од порано, идев со него и немам веќе ни здраво со него... па не ме чуди ова со тебе...
кај мене, другарство со љубовна врска, едно со друго заедно не се поклапаат, другарство ти е едно, а веќе љубовна врска ти е сосема друго... ако не веруваш дека е така, побарај дефиниции по нет, или по некој речник за тие два поима :smir:
кај мене иде другарството, ако прерасне во љубовна врска, тогаш уште толку ќе се израдувам (нормално ако ја сакам/засфиѓам) притоа другарството прераснува во љубовна врска, ако таа љубовна врска има проблеми и се раскине, не гледам зашто би прекинало другарството, зашто на другарска база немаме ништо чепнато-расправано, туку во љубовната врска се' се дешавало тоа, значи, јас ќе си терам со другарството, а љубовната врска ќе ја прекинам:smir:
Само кој како си го сфаќа тоа, се е во зависност од виугите и двоењето на работите во животот:smir:
Поздрав од "папучарот":smir: хахаха
п.с. фала што ми го разубави денот уште толку... и така ми беше весел, сеа уште толку ми е... хахахахаха