Другарство, па љубов, па пак другарство. Дали е можно?

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
никогаш неможе да биде исто како порано, секогаш ке се гледаат „со други очи“

Член од
1 август 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Mnogu pati se trudevme da bideme drugari posle se sto se sluci megu nas,megutoa ne uspea,sekogas ke se gledame kako nesto poveke od prijateli i ke se potsekame na toa sto sme pominale...no ne se site luge isti,nekoi go mozat toa i alal da im e..*

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Vo toa ne veruvam deka posle ljubov pak drugarstvo kako porano nema sansi toa , prijatelstvo da ama drugarstvo ne.

Rainbow^

Unknown
Член од
30 јули 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Можно е бе зш да не...ако и на двајцата им оладиле чувствата еден спрема друг, зошто не би останале другари после врската...Ама многу тешко дека и двајцата истовремено би им спласнале чувствата, така да секогаш едниот ќе сака нешто повеќе со другиот и ко ќе видиш..пак ништо од другарството :)

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
можно е другарство, ама после мување...
после љубов поинку ќе е.

п.с. али јас незнам пошо никад не сум бил залјубен

Член од
30 јули 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Moze zosto da ne. Mene mi se ima sluceno. Najprvo prijateli, potoa vo vrska i na kraj pak prijateli. E sega problemot tuka moze da bide toa sto
1. Ili prijatelstvoto ne e ili ne bilo iskreno ( nekoj od dvajcata seuste cuvstvuva ljubov i ne moze da gleda so drugi oci)
2. Ili pak ljubovta ne bila iskrena ( nekoj od dvajcata a mozebi i dvajcata nemaat iskreni cuvstva i seuste gledaat kon partnerot kako prijatel)

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Drugarstvoto moze da se pretvori vo ljubov, no ljubovta vo drugarstvo-nikogas!!! Ova negde go imam procitano, mene licno mi se nema sluceno, no poznavam licnosti koi bile drugari dolgo vreme i potoa bile vo vrska... Odele kolku sto odele, ne im uspeala vrskata i na kraj go izgubile i drugarstvoto sto prethodno go imale! Drugarstvo posle vrska, spored mene e nevozmozno!

"bili smo drugovi, a ljubav probali.....a sad ni jedno ni drugo...." i tako dalje :toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не знам, никогаш не сум била „во љубов“ со другар, не би знаела да кажам. :icon_lol:

Според сите логики, веројатно нештата би се промениле меѓу нас и тешко дека би останале другари какви што сме биле.

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
a zosto da ne 90% mi bile drugari pa fraeri pa drugari so ki i do den denes znaeme da izlezeme na kafe i odnosot megu nas de e samo drugarski

TheMarchie

LeeLoo Dallas
Член од
26 јуни 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Hmmm pa sto znam, jas imam loso iskustvo so toa drugari, najdobri drugari, pa vrska i vise ... kraj! Na edno zdr ostanav :S i toa mi e mn krivo! A masko zenski prijatelstva ne uspevaat ! Barem spored mene

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
moze, ama pak ke se gleat poinaku, jas sum ziv primer
ama nikogas nema da e isto, kaj nekoi ke e ponezgodno, ama pak moze uste tolku da se zblizat ko prijateli

Член од
20 јуни 2005
Мислења
132
Поени од реакции
2
Pa neli bas od najdobriot drugar moze da se razvie golema ljubov.Mislam se znaete da ne recam cel zivot i nemate tajni pomegju vas.Neli bi bil najdobriot ljuboven sopatnik???
Нормално, за да дозволам јас некоја девојка длабоко да навлезе во мојата интима треба пред се да ја сакам, да и верувам и да ја почитувам, секако истото да го добивам и од нејзина страна.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Mislam deka nemoze posle vrska da ostanes drugar no ako si se razdvoil na fin nacin, mislam deka ke moze. No i da ima prvo drugarstvo pa posle nekoja svoevidna romansa ne vrska , pa pak drugarstvo mozda ke moze, no dali toa drugarstvo ke bide istoto kako sto bilo? Na nekoj nacin ste pobliski na nekoj podalecni...

Kajgana Shop

На врв Bottom