divine напиша:
Auuuuuuu abre spored vas moze koj koga saka so kogo saka da se e*e? Ne mi se veruva znaci ... za inat li zborite? :x
Не не не .... сега не иди во крајност.... Претходно се водеа дискусии дека доколку има физичко привлекување меѓу 2цата другари (од спротивен пол), тогаш тешко да опстане другарството. Јас поинаку го гледам решението на проблемот. Доколку си се привлекуваат, и си го имаат меракот еден на друг, И НОРМАЛНО ДОКОЛКУ СИ ГИ ДЕФИНИРААТ НИВНИТЕ ОДНОСИ - во стилот на да нема мешање во врски, дека не сакаат врска еден со друг, не гледам причина зашто да не си имаат секс и пак да бидат другари.
Спомнувате гушкање, бацување во тешки моменти, а за секс не може... Што е сексот толку многу поразличен од бацувањето и гушкањето ??? потреба е....
Имам една другарка со која се ми е океј, многу фер односи, имам помош кога ми треба, поткрепа, рамо за плачење се... не сакам никаква врска со неа, а не можам ни да си замислам, но понекогаш ми доаѓа да ја бакнам... чисто онака само бакнеж, од што ми е мила, од радозналост од желба.... ништо повеќе ... дали според вас веќе се нарушило другарството меѓу нас??? јас мислам дека НЕ, а и не верувам дека ќе се наруши доколку некогаш ја пољубам онака, чисто другарски 8)
Инаку divine извинете за тоа погоре... не мислев да ве навредам, него мислев да ви го доловам моето размислување, едно преувеличување за да можете да ги видите работите како што ги гледам јас 8)
Никола ... и јас се слагам со твојот пост 8)