Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.635
- Поени од реакции
- 31.850
Има. Слабо.
Така е. Со текот на времето некои машки пробуваат прво као другари да се постават несфаќајки дека не треба да иде така процесот , па по некое време пробуваат да ве освојат во некоја ситуација која што женското е ранливо.Друг и другарица ко шеф и секретарица. xD
Има само другарство, ако барем еден од нив е геј. Стереотипи?
Од искуство машко другар со кој што сум сакала да се дружим барем еднаш пробал да ми се пушта. Можда и погрешно сум го сфатила. Мислам женските полесно можат другарство со машко да склопат него ли обратно колку и да звучи стереотипно.
Abe zenskite edna rabota treba da sfanat. Ako vi se puste nekoj i ako se ebnete toa neznaci deka veke ne smeete da bidete drugari! I ne e tacno deka zenskite polesno stapaat drugarstvo. Polesno stapaat drugarstvo od skrien interes. Ne za djabe zenite se lisici i Bog treba da ne cuva od zenska beljaДруг и другарица ко шеф и секретарица. xD
Има само другарство, ако барем еден од нив е геј. Стереотипи?
Од искуство машко другар со кој што сум сакала да се дружим барем еднаш пробал да ми се пушта. Можда и погрешно сум го сфатила. Мислам женските полесно можат другарство со машко да склопат него ли обратно колку и да звучи стереотипно.
Другарството за мене не познава интереси.Abe zenskite edna rabota treba da sfanat. Ako vi se puste nekoj i ako se ebnete toa neznaci deka veke ne smeete da bidete drugari! I ne e tacno deka zenskite polesno stapaat drugarstvo. Polesno stapaat drugarstvo od skrien interes. Ne za djabe zenite se lisici i Bog treba da ne cuva od zenska beljaEdna ako ne i najteska zenska manipulacija i zabluda e deka mazite vladeat so svetot. Samo taka IZGLEDA na prv, a bogami i na vtor pogled.
![]()
Zatoa i jas vikam deka nemoze da bidat masko i zensko drugari osem vo tri sluchai, ako e ruzhna/ruzhen, gej ili ako ona ima postar brat.Другарството за мене не познава интереси.
А трендот "fuck friend" не постои у мојот свет, за мене тоа не е другарство у вистинска смисла.
Ти или тролаш или перцепцијата за животот и пријателството ти е толку плитка што барава од дожд што ми е пред влез во споредба со твојата перцепција е Бајкалско Езеро.
Abe srcinja, so sto ke gi poddrzite vasite izjavi, kkoga ne edna, 101 studii se praeni na ovaa tema i site dokazuvaat deka e most likely deka dvajcata prijateli ke se zaljubat.За жал не трола)
Ама ја уште стојам на тоа дека би ја частел кафе ааааааааааааааа
Тоа што го велиш е точно, меѓутоа е уште поточно дека среќен брак ќе имаш ако се омажиш за некој кој ти е другар, кого од порано го познаваш, со кого имаш заеднички пријатели, заеднички спомени, заедно си учела во школо, живеете како соседи, вашите родители се меѓусебе пријатели и многу други заеднички работиAbe srcinja, so sto ke gi poddrzite vasite izjavi, kkoga ne edna, 101 studii se praeni na ovaa tema i site dokazuvaat deka e most likely deka dvajcata prijateli ke se zaljubat.
Ke mi kazete deka iimate drugarki?
Pa i ja imam drugari. Si se druzime, si se sakame, drugarski.
"Za zal ne trola" njnjnj kenkaci.
Toa e druga tema. I da, se soglasuvam.Тоа што го велиш е точно, меѓутоа е уште поточно дека среќен брак ќе имаш ако се омажиш за некој кој ти е другар, кого од порано го познаваш, со кого имаш заеднички пријатели, заеднички спомени, заедно си учела во школо, живеете како соседи, вашите родители се меѓусебе пријатели и многу други заеднички работи
Само треба да го „ преминете прагот “ и успехот е загарантиран. Тоа се вели брак врз основ на разум