U
UnholY
Гостин
Да шибаш ама после дезиорентираност и куп работи. Значи не ти вреди затоа што ќе се оштетиш од after ефектите. Како кај многу дроги.
Да да....точно е тоа...after ефектите се стварно незгодни...
Да шибаш ама после дезиорентираност и куп работи. Значи не ти вреди затоа што ќе се оштетиш од after ефектите. Како кај многу дроги.
Шо е тоа прокаин?
Да не мислеше на кокаин?
Ако мислеше на тоа,не е баш лесна дрога.
Ни па амфетамин....
pa poskoro da ... za slabeenje , za koncentracija , za snaga ....prokain nema veze so kokain ..prebaraj malce na net ...amfetamin povekje se koristi kako lek ...vo povekjeto zemji e legalno
10X - "herz" "hors" "smrtta" ... a ova oti tesko kontas citiraj- ke se potrudam - sega "mislam - denovive" sum cist ko solzaБраво браво интересна ми станува темава
Грл почнала да пишува со печатни букви кирилица
sonne почнува да пишува без болдирани букви,
напредуваме.
Но и понатаму мислам дека sonne додека пишува го маваат некои флешови или пак е надуван, многу тешко му ги контам постовите
Он топик!
-Што е ова "herz"???
-Амфетаминот долго ли седи во крвта и дали е полесно или потешко да се пронајде неговото присуство во крвта?
Да легално е, само кога е препишано од, неуролог, неурохирург или психијатар, и се примат во однапред многу прецизни дози под надзор на квалификувано лице, односно доктор, медицински техничар или фармацефт.prokain nema veze so kokain ..prebaraj malce na net ...amfetamin povekje se koristi kako lek ...vo povekjeto zemji e legalno
Од 8-10 сатот лексилиуми и тромадоли во аптеката кај балкан во Битола... даваат и тоа рефусДа легално е, само кога е препишано од, неуролог, неурохирург или психијатар, и се примат во однапред многу прецизни дози под надзор на квалификувано лице, односно доктор, медицински техничар или фармацефт.
Дај соземете се, еве ќе ви дадам мисија, отидете туку така од бафтанаана пробајте да купите од аптека лексилиум. Јас сум скоро сигурен дека на никој кој е помлад а ќе каже дека е за баба му нема да го добие лексилиумот.
Да, можам ова да го потврдам,Дај соземете се, еве ќе ви дадам мисија, отидете туку така од бафтанаана пробајте да купите од аптека лексилиум. Јас сум скоро сигурен дека на никој кој е помлад а ќе каже дека е за баба му нема да го добие лексилиумот.
Знаеш дека може некој да добие кривична пријава? Прекршување на законот?Од 8-10 сатот лексилиуми и тромадоли во аптеката кај балкан во Битола... даваат и тоа рефус
pa zatoa se vinovni instruktorite -Да, можам ова да го потврдам,
кога одев на пракса, а и после тоа давав лексилиум само на оние кои ги познавам од маало да кажам деца што беа.
Најзабрането е давање на Трамадол без рецепт од доктор,
но има фармацевти кои продаваат како да ќе им свршат тие пари нешто.
Најверојатно типот сакал да каже хорс тоест хероин.. Само што дефинитивно не е информиран дека разликата помеѓу хероинот и амфетаминот е негде 180 степени тоест 100%.. Немаат ни една жичка заедничка.. Освен што се прав да речеме и што и хероинот може да се шмрка, а ваљда и амфетаминот да се вози..Браво браво интересна ми станува темава
Грл почнала да пишува со печатни букви кирилица
sonne почнува да пишува без болдирани букви,
напредуваме.
Но и понатаму мислам дека sonne додека пишува го маваат некои флешови или пак е надуван, многу тешко му ги контам постовите
Он топик!
-Што е ова "herz"???
-Амфетаминот долго ли седи во крвта и дали е полесно или потешко да се пронајде неговото присуство во крвта?
Абе шо се однесуе до мене и до Фабулос можеш да пишуеш и напушена..ние ќе те разбереме веруј ми...Vie site od prv do posleden ste se retardirale..
OCI KE SI IZVADITE!
Ај вака сеа..
Трева - НајОк од здравствен аспект.. Сепак неможе да се каже дека пружа најдобар ФИЛИНГ и дека сите ја пушат затоа што им е најубаво кога се да речеме хај.. Обично се почнува *ради друштво* се продолжува затоа што и не е така лошо, а кога немаш пробано друго е НАЈДОБРО.. И кога ќе се научи да се вози веќе ти станува нешто привидно нормално за организмот.. Али сепак најмногу ја конзумираат зашто им е по најприступачна цена.. Најмногу се наоѓа.. И полесно ќе си поминеш ако те фатат цајкани со кибрит трева одколку со грам кока нели?
Филингот е тотална сакатеност.. Кога си пренапушен карактеристично е нели она напушено смеење.. Како што би рекла ја *касниш* малце во муабети, онака изгубен си а тебе ти е ок.. А неретко нели и се стонира ДО ДАСКЕ.. Точно е дека креативноста е на ЗАВИДНО ниво само што се се заборава по некој минут.. А ако се запише тоа се хаоси.. :pos2: Баш мислев на напушено да го напишам постов ама ептен ќе испадне каша попара никој нема ништо да сконта :pos2:
Ако сакате и за друго да ви се остаам вака на тастатура кажете слободно.. Енитајм.. Сеа така ми дое..