Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам како ти ја сфаќаш дрогата?

ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!
drogata - stimlans - nesto koe ti dava razlicni "gledista"! lsd - te pravi ona sto nikogas ne si go predstavil - varijanti i moznosti ...
amphetamin - "sokol" seriozno nemas poim kolku si "fokusiran" konkretno vo sesija !
gras - te pravi "glup" "spor" -
onaka kako "lekarstva" - znaes do kolku nosi tvojot organizam kako da ja "vozis" i da "uzivas"
...
se nadevam deka te pocestiv so dostoen odgovor :smir:

ne mi e kompleks - ima mn. postrasni raboti ko naprimer : "kradenje od narodot" nasite politicari , homoseksualnostta - odvratno e!ubivamje , pedofilija .... razbiras - "morbidni nesta"!
drogata - stimlans - nesto koe ti dava razlicni "gledista"! lsd - te pravi ona sto nikogas ne si go predstavil - varijanti i moznosti ...
amphetamin - "sokol" seriozno nemas poim kolku si "fokusiran" konkretno vo sesija !
onaka kako "lekarstva" - znaes do kolku nosi tvojot organizam kako da ja "vozis" i da "uzivas"
...

Благодарам,

но што од овие што ги наброја преферираш ти? До каде си отишол најдалеку и до кога? се извинувам со директни прашања, но битни се информации од поискусните.

Благодарам,

но што од овие што ги наброја преферираш ти? До каде си отишол најдалеку и до кога? се извинувам со директни прашања, но битни се информации од поискусните.

mozebi amphetamin najdolgo onaka me diga i "mi se dopaga" takov sum po priroda "centar na vnimanieto" a ova me "fokusira" :pos2:
acid imam ednas - neverojatno ako se sekiras i ne ti e "strav" sprema :oftopic:tvoite mislenja : bi ti doslo extra iskustvo!gledam deka se odbiras od fiziologija :smir:
ne mi smeta da kazuvam zatoa e forumov da razmenime informacii :pos2:
gras da ama ko sto ti kazav "spor" si !
znam deka "smrtta" nema nikogas da ja zemam * si go vetiv * mi propadnnaa mn. prijateli - zalam za niv , onaka posle "hors" lugeto se "cudovista" do vcera so dusa si cekal da go vidis i op nekoj "dzanak" od "ubavo" detence - narkoman - zana slika !
koga si po dejstvo na amphetamin - receptorite funkcioniraat na skoro dva pati posilno nivo - mozokot prima "impulsi" kako nikogas - ova najseriozno - so zdrava ishrana nemas gajle - bar zasega - se razbira !!!!
nisto za mene bese cest
pozZ

Значи амфетаминот да му се даде на војник и да шиба во напад, нема да осеќа напор и нема да се уморува:)

Значи амфетаминот да му се даде на војник и да шиба во напад, нема да осеќа напор и нема да се уморува:)

pa mislam deka amerikanskite marinci redovno go "pukale" vo vietnam .
silata ti e navistina ... " te laze silata" :pos2::pos2::pos2:
- jas hipik sum po svakanje : preferiram " mozokot" :smir:
ama after-efekt : se cuvstvuvas izmoren - posle celata "euforija" ima (logicno) momenti koga organizmot treba da gi "navaksa" hormonite - pa si ... nikakov !!!!
:smir:

Да шибаш ама после дезиорентираност и куп работи. Значи не ти вреди затоа што ќе се оштетиш од after ефектите. Како кај многу дроги.

...

Хомосексуалноста барем не го оштетува мозокот и слично и не е ризично по твоето здравје.

Многу убијци извршиле убиства под дејство на дрога!

Фокусиран можеш да бидеш и без дрога!

Aбе Милане, јес да пред скоро време се врати од војска ама немој луди идеи низ гла да ти се вртат-немој сеа амфетамин па трк на бојно поле:smir:
Искористи го то за подобри работи...пример некоја вечер пријатно изненади ја девојка ти со правилно насочен вишок на енергија:sekss:

Јас морам да лупнам мое мислење за дрогата-сум пробала се освен хорс,ама по еднаш до 2пати, освен на трева редовна шо си бев еден период....мислам дека то е стварно личен избор, ако мислиш дека би издржал без да си го уништиш животот-повели! Само не подржвам наметнување на свое мислење врз други т.е. да убедам некој друг да проба, па да испадни дека има лабилен карактер и дека јас сум го вовлекла и сум му уништила живот....а неееее!:zid: Совеста не би ми дозволила...затоа според мене, кој сака нека се дрогира, ама нека не меша други.

И за крај....
Kids, don't buy drugs. Become a rock star and they'll give it to u for free!:vozbud:

Кантаааа...стана излишна веќе темава :toe:

A cejte od kaj dojde temava do amfeti?

Бреј бреј сите се испофалија се испоотворија аууу шема а ? :pos2:
Абе sonne? Acid brother!:pos2: праиме една сесија а?
ајде поздрав и сите со памет во глава, лангзам :wink:
пиис

Кантаааа...стана излишна веќе темава :toe:

Зошто баш мора канта? Од кај го заклучи тоа?

A cejte od kaj dojde temava do amfeti?

Па нели и тоа спаѓа под наркотици? Овај де дрога:)

пиис

Нема никаква шема, секој има право да си каже што мисли па макар и да е зависник на наркотични средства.

Не е тоа фалење, само може да се извлече нешто паметно.:smir:

sry :(

пиис

ne sekoj ima pravo da se educira - podobro vaka na "fin" nacin ... odkolku so "pristap" : "vakvo - onakvo" ....
ocigledno ovaa tema ne zasluzuva poveke "moe postiranje" zalam :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom