Дрога ( Наркотични дроги )

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
seznajkovci ...

Најверојатно типот сакал да каже хорс тоест хероин.. Само што дефинитивно не е информиран дека разликата помеѓу хероинот и амфетаминот е негде 180 степени тоест 100%.. Немаат ни една жичка заедничка.. Освен што се прав да речеме и што и хероинот може да се шмрка, а ваљда и амфетаминот да се вози..

Иначе за второто прашање Да.. Долго седи во крвта.. Незнам точно колку ама знам дека седи.. И може да се најде лесно 3-4 дена негде после потешко ама опасноста постои сепак..
hahahahhhahaha
"hrez" - go vika polabalkan - "srbija - bugarija" nekade okolu 19-20 milioni ziteli hahahahahahahahah
. veruvaj deka dovolno sum svesen za site posledici i kako deluva i after efekti - poim izgleda nemas ti od organizacija - 189 sepeni se se smrka se se "puka" se se duva - kako imas zelba i za sto??????
sedi vo krvta neznam kolku nemam "sedeno" jas so nego ....:pos2:
nit toj so mene :vozbud:
vreme nadejstvuvanje anfetamin 0d 4.5 do 8 casa - metaanphetamin od 12 nagore !
drug pat obidise da ne "Vregas" !!!!!

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
hahahahhhahaha
"hrez" - go vika polabalkan - "srbija - bugarija" nekade okolu 19-20 milioni ziteli hahahahahahahahah
. veruvaj deka dovolno sum svesen za site posledici i kako deluva i after efekti - poim izgleda nemas ti od organizacija - 189 sepeni se se smrka se se "puka" se se duva - kako imas zelba i za sto??????

:eek:ftopic:sonne, ако сакаш луѓето да ти ги читаат постовите и да те сфаќаат озбилно, научи се да завршуваш реченици, да корстиш интерпукција и општо да пишуваш јасни и добро структурирани постови. Вака, ги срамиш уживателите на наркотици, кои сакаат да докажат дека (освен понекоја нелегална навика) се образовани, нормални и корисни членови на општеството, а и на форумов.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
:eek:ftopic:sonne, ако сакаш луѓето да ти ги читаат постовите и да те сфаќаат озбилно, научи се да завршуваш реченици, да корстиш интерпукција и општо да пишуваш јасни и добро структурирани постови. Вака, ги срамиш уживателите на наркотици, кои сакаат да докажат дека (освен понекоја нелегална навика) се образовани, нормални и корисни членови на општеството, а и на форумов.
mislam deka dovolno e jasno se !
dva - tri posta "nazad" toj e konteksot !
pozZ :smir:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
Во Македонија ни наркоманите не знат нисто за дрогите има дроги во светот шо никој не ги ни видел во Македонија пример ке казам маскалин се прави од кактус аа во Македонија не ни знам некој да има видено таква работа

U

UnholY

Гостин
Во Македонија ни наркоманите не знат нисто за дрогите има дроги во светот шо никој не ги ни видел во Македонија пример ке казам маскалин се прави од кактус аа во Македонија не ни знам некој да има видено таква работа
Абе седи...шо мислиш ти дека само ти знаеш за маскалинот...баш ќе ти потврдам дека во Македонија има многу луѓе шо го имаат и пробано тоа,а не ти како шо викаш дека не знаеш дали некој има видено....
Ќе ти кажам дека имам другар шо има пробано....

Член од
17 декември 2007
Мислења
40
Поени од реакции
2
amfetaminot e katastrofa!ednas probaj i ke ti ostanat vo sekavanje samo after efektite...koi se uzasni bljakkk
alkohol i marihuana ne mozam da gi sklopam neznam zasto ne mi e ubavo mi se losi,a moze jas taka sum si ja napravila psihata ili ednostavno organizmot ne mi podnesuva i zatoa nejkam, no od moeto dosegasno iskustvo (so koe voopsto ne se gordeam), tabletki (MDMA ili spidovi, ustvari sto i da e zosto nikad ne mozes da znaes sto tacno ima vo niv) i marihuana mi se najubava kombinacija ama stvarno mnpgu mi e interesen svetot togas makar i da ne e bas se taka kako so izgleda:), ama ama kolku se ostetuva mozoceto stvarno e zalno...:toe:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Хахаха...имаш чуено за Интернет?
Верувај ми,лугето се многу поинформирани отколку што можеш да замислиш.Не си само ти....
-Morning Glory
-Amanita Muscaria
-DMT
-Peyote
(кактусот од кој се прави Mascaline:smir:)
-Salvia di Vinorum

Имаш чуено за овие?

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
hahahahhhahaha
Од кај па ова дека амфетаминот држи од 4 до 8 саати? Си пробал? Можда ќе држи толку 6 грама ако ги шмркнеш наеднаш :pos2: ама може и цел живот да те држат.. - Последни да ти бидат :pos2:
Друго нема што да ти реплицирам затоа што искрено не ги разбирам твојте постови.. Добро ти рече и екс машин.. Стварно обиди се да бидеш поразбирлив, вака делуваш ко малоумно исфрустрирано детиште. :smir:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Da razjasnime

Drogata e stetna za zdravjeto!!!
Pod droga se podrazbira kokain,marihuana,dzoind,extaza

Takada najubavo podaleku od droga:toe:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Еве ви ги малку да ги видите дериватите на Амфетаминот:

Инаку најверојатно е ставена сликата ама само јас повторно ќе ја ставам, да му покажам на sonne колку е добар Метамфетаминот односно колку добри се неговите ефекти:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Овие на сликата и пред да користат метамфетамин биле утепани:pos2:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Се гледааат видливи кожни промени кај луѓето на сликите.

Очигледен е афтер ефектот.

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Хахаха...имаш чуено за Интернет?
Верувај ми,лугето се многу поинформирани отколку што можеш да замислиш.Не си само ти....
-Morning Glory
-Amanita Muscaria
-DMT
-Peyote
(кактусот од кој се прави Mascaline:smir:)
-Salvia di Vinorum

Имаш чуено за овие?
Број 5, чуено и пробано :nesvest:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Фали уште да чујам некој што се обидел со мускариа или DMT?
А?
Нема таква јуначина на темава?

Kajgana Shop

На врв Bottom