Драга Кајгана

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да умре копилето што ми го згазил мачорот. Све да му ебам најмило!!!!

Не ми објаснувајте патетики матетики, у гуска да моча цел живот, никад аир да не види, крфта да му ја ебам селска!!!!

Последно уредено од модератор:
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Прв положен предмет во живот, треба да бидам посреќен, не? :D

Иначе, дали магнет за промискуитетни девојки е оксиморон? :coffee:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
:)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Денес е денот кога после скоро месец ипол дружба, молење и вртење на разни приказни, папагалов се реши да почне од рака да ми јаде. :aplauz:
После јас не сум била трпелива!
Во живот се немам трудено толку за некој да ме засака бе. :cautious:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Ола кеј,

Понеделник ти е полош ден од недела , за тие што имаат продолжен викенд или сами со продолжуваат.Седнав изгледав два дела Taken , третиот е на пат.Немам излезено од соба од 12:45.Ај што решив да ги гледам , првиот дел профи си е ама вториот класично клише муабет.Нема потреба од втор дел во вакви филмови, а уште помалце трет.Што може да биде поразлично од претходното ? Интересна поука од филмчево што ја извлеков дека уствари светот е многу курвинско место и гнасно за живеење.Што се прават луѓево за пари тоа е чудо.И да , не може шиптуриве и на филм да се гнасни. :toe:

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Драга,
Џинџер уште 10 дена е на нинџа диета, после 10 дена ќе јаде и кога ја гледаат :D

БТВ во темата
Готварски мини трикови и совети, го прочитав @GordonGoldader дека јајце се лупи подобро ако ставиш сол. И ставив сол во јајцата додека се вареа па од 6 и 45 до сега лупам 6 јајца :brlav::popce:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога се сликате на плажа, по костим за капење и си ја ставите раката преку стомак, не се приметува дека имате голем стомак, никако.
Исто така, не знаеме дека раката „случајно“ ви застанала таму.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.641
Поени од реакции
31.863
Moментот ко че ти фрлат дел од материјалот за полагање в оган.
Барам шуркам, под маса, над маса, под тросед, зад тросед, во фиоки, в перници, меѓу книги и папки, и следува она златно прашање од татко ми после загубени минути време......

-Шо бараш?
-Абе неколку лисја беа, за судска контрола и управен спор.......вчера овде кај останатиов материјал ги остајв, не знам кај се појдени.
-Ами сабајле видов јас неколку ливчиња, првата страна беше ко бела неиспечатена, и го потпалив огнот :facepalm:
-После следува смајлиов :blablab::blablab:.........али џабе.

Kajgana Shop

На врв Bottom