Драга Кајгана

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
draga koa ke stanes posabajlecki dehidriran od se i vodata koja ja pies da te osvesti ima vkus na vodka aiiiiiiiii ke bide tezok i dolg ovoj den osekam....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Види шо убав ден а нема со кого да слезам надолу, кој работи кој го исклучил телефонот.

И ова ако заврши со оган тогаш сите треба да гориме заедно :icon_lol:.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Извини драга,
а на Иванка Додовска колку стапови и поминале низ уста до доцент да стигне?

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Како нуклеарка у стомак да ми експлодирала. Главата ми е камен. Не можам да мрднам. Не знам кај спиев, не знам шо конзумирав, не знам која среќна нова година сме. Слатка водата ти еам...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ако Муте, ако, мешај си ти жестоки пијалоци и после натепај се лиснато некое со јогурт и сега повраќај ја водата што ја пиеш :tapp:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.912
Поени од реакции
116.298
Кеј

Пошо откако почна новава слушам само лоши вести, вчера конечно имав еден убав ден. Да го ебам, од 1ви навака, за само 7-8 дена за 3 смртни случаи слушнав и еден излив на мозок. Преку курот веќе од такви срања, дајте убави работи, аман!

Убаво беше вчера за именденот, весело, со луѓе кои ги почитувам и сакам. Само нешто да напоменам, па добро бе, зашто има такви говеда на светов? Идам у дискотека у WC и гледам у лавабото полно со повраќаници. :pov: Без осет бе, пиј ама не да повраќаш и цел свет да те гледа. Ми се згади животот и ми се одмоча у исто време. :D

Ајт идам да гледам филм додека почнат фудбаливе, јер субота је дан за алко..спорт де. :D

M

Mario Gómez

Гостин
Ех ме фаќа носталгија за дома кајгано... денес си напрајв компир манџа, цело тенџере полно, вкусна испадна... млад кромид, топол леб од фурна и си пуштив Јонче Христовски на компјутеров...

:oeoeoe::oeoeoe:

Едвај чекам светското у ракомет да почне.:roker:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.297
ДК

Денес во 16:00 ми текна дека накај 12:00 требаше да доручкувам. После којзнае колку време го пропуштив мојот стандарден оброк, овес и млеко.
Сум скршнал од калдрма периодов, две недели без физичка активност и осет на задембеленост. Работам нешто што ми е потребно за наредниот период а сепак владее чувство на бескорисност. Изгледа ако не си во стандардната машинерија доаѓа до ова чувство. Кога ќе влезеш, само си огорчен што го возиш срањето.

Kajgana Shop

На врв Bottom