Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ја стварно не знам зошто мораше да се отвори нова тема ама ајде штом не мора да разгледам минимум 5 слики од галеријата за да пишам мислење колку толку ок е.

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Денешното будење ми беше крш. Во 8:40 ме извадија од памет викотници на улица. Некој тип буквално урлаше и пцуеше и на крај слушнав трескање на врата од автомобил. Што се случува со луѓево, тоа е нешто необјасниво. Нејсе, едвај презаспав после ама ме разбуди убав, магичен сон...

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Гледам нова си и одма те наполнале :X3:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Добро планирање на простор е да смислиш како ќе ги префрлиш полнетите пиперки од голема тепсија во мало тавче за да ги собери во фрижидер и да не се скиселат. И при тоа мора да е само едно тавче, пошо цел фрижидер е полн со тавчиња со готови јадења, кои ги забораваш после два дена дека постојат, а на мајка не и било то то да седела храната во пластични кутии.
Појака беше и ко се соблачи пред некое време, ме натера сите можни цвеќиња во огромни саксии да ги префрлам внатре дека ќе заврнело, се искилајв, пусто се напрајв за на крај ми се јавува и ми вика, еј ај сега да ги вратиш на тераса, сонце угреа, ќе им е жешко внатре.
И така катаден.
А,ко сме кај планирањево, најмногу мразам ко ќе некој ми упропасти планови. Јас се спремам за голема офанзива, дури и знаев унапред шо ќе речам и на крај пропаѓа планот зошо ме изненади.
Прекрасно нешо.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Драга си го слушам песничево со сокче+мраз под климиче а надвор прска од жешко, убаво ми е кулирам :D И да си купив нов маус, сега дури и мерак ми е ши скролам со него :icon_lol:

Член од
6 мај 2014
Мислења
647
Поени од реакции
1.184
Најдосадни ликови на форумот се оние на кои преку 50% од мислењата им се напишани во ДК.

Секојдневни откровенија, отров, удав, патетики. Пепси, и неколку девојчиња. Само Мајмун ви фали.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Еве ти една позитивна песничка за новата тема,и за убавиов ден

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Драга

Дури 55ти сум ти у твојава нова верзија, ама битно тука сум...

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Д велкам ту сент тропе

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Д.К и ја се сликав за Л.К. денеска, ко @Hurin , и искочив баш ко аватарот негов моментален, никаков. :вонзем:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга нели ќе беше подобро во насловот да стоеше Твојата виртуелна пријателка?

:pipi:

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

ти си тако млада, а Анчо веќе под пенџеро ти изрецитира серенада.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom