Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Кајги...ко ќе те аднит Миа Картанџиева (она убана од приказнине) на фб....да знајш дека си успеал во животот.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Draga, ima li nesto podobro od basket u 1 sabajle, koga se slusa samo udarot na topkata i zborot KOOOOS!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Отвориле тема за свадбата за одредени кои во нормална држава би биле никој и ништо и после ќе кукаат како порталиве биле полни со трач вести.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Моментот од Том и Џери, кога Том ќе има некоја огромна бомба во раце и се сере од страв, но бомбата не експлодира во прв момент, туку се повеќе и повеќе се намалува до степен Том да се падне од смеење, за на крај да го разнесе малото бомбиче :icon_mrgr:
Мало мало ама техничарче :D

На Том енд Џери кидс, газдарицата е помлада, не е таа бабетината :drk::icon_mrgr:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Даде ќе оди да суди на Фарски острови. Како вчера да беше покрај жица кога бевме и викам немој некој да окарал по судијата братучеда ми ќе суди :icon_lol:, а денеска има ФИФА и УЕФА лиценца.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Кога ќе си најсигурен дека нема да се случи нешто, тогаш ќе се случи тоа. Сношти за малку другарот ќе окркаше 400 евра казна за возење после 11, ни прогледаа некако низ прсти ауф. :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,
Две, три чаши ракија пред ручек, па две, три чаши црвено вино после ручек. И ај после оди да учиш бе! Сеа еден ладен туш да ме освеже, па да почнам да се спремам за вечерашното пиење. Ти ибам воздухот кој го дишам тука и ме тера на пиење, бреј! И да сакаш, нема одбивање чаша ракија. Исто како мајка да си му опцул на домаќинот!

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Кајги,
Никој не би сакал да стиска тостови додека му виси дипломата од државен факултет на ѕид.
Ќе стискааш, ќе стискаааш... убо ќе ти биди!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.673
Поени од реакции
59.781
Dear K,

некои држави имаат по 5-6 фудбалски клубови во Европските купови. Комшиите стигнаа, кој до групна фаза, кој на чекор од неа. Ние сме имале еден фудбалер во ЛШ и 3-4 фудбалери во Лига Европа, и од сабајле тестисиве ни ги отекоа со нив.

Брза математика: во групната фаза на ЛШ и ЛЕ има вкупно 80 клуба (32+48). Секој од нив да пријави 25 фудбалери тоа се 2000 фудбалери. Од нив 5 (со букви, пет) се од Македонија. Цели 0.25%.

И после ќе речат не сме биле фудбалска нација.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Петок навечер е, дома сум пошто треба да учам, а нормално не ми се учи.
Цел ден читам за вулканот во Исланд.
http://www.telegraf.mk/aktuelno/svet/188790-vo-zivo-erupcijata-na-vulkanot-na-island-video
И пошто нели досадно ми е ти реков, да слушнеме шо викаат за вулкано...
Here we go...

BwOA6FDCIAAKISr.png
Capture.PNG
frcko.PNG
risto.PNG
geros.PNG
taxhi.PNG

popov.PNG trifun1.PNG
kalinski.PNG
darko.PNG suuri.PNG kilii.PNG
sundo.PNG cerva.PNG busav.PNG

Па нареден вулкан и испит со форумџиите... :X3:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако го положам софтверско инженерство, дипломирањето ќе е само формалност. Ама скамбег бреин, наместо да учам цел ден гледам некои видеа за оној смртоносниот пат во Боливија само за да не учам :( ете утре се кладам и фудбал цел ден дека ќе гледам, од холандска до австриска лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom