Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Бооо брат која плејлиста ја имам еј, уште денес ми се трга.
Попаметен бев ко помал.
Живот је кратак, купи чу батак.
Сите до еден можат да ми го пушат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ја отварам темава по долго време и сеуште е исто. Некои рандом членови со по 20 мислења, Крејзи ин Лав уште пишува, Горилаз е новиот Сајбер а Еден-член-што-е-увреџен уште е забеган. А јас? Па јас пуштам брада. Не со намера, туку со мрза. Како се прави тоа? Никако. Ја оставаш едноставно. Искрено ќе беше добро да беше дипломирана брада а не вака уште-неколку-испити-па-ќе-завршам брада. Ама ок е, свесен сум дека заради мрзата ми останаа...ова...на брадата и останаа испитите, не дека е нешто глупа. Ќе заврши летово и на исто ниво ќе е како и останатите скоро дипломирани бради, цицки и сељаци.Иначе имам уште милион коментари, за општествово, политикава, медиумиве или да дискутирам за тоа дали може да се нарече пица, пицата лиснато од Златно Зрно. Ама? Амаааа меее мрзииии. Последнава реченица треба да ја читаш како основче а не како да се дереш. Нели.е.интересно.вака.да.закочуваш.дур.читаш? Ај да не бидам Тој-увреџениот, толку од мене.

П.С. Не е лудо ако и даваш карактер на брадата, така? Нели? Не?...

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајго Јагодче пцојса, на работ на истребување е....ауу
Утре го имам првиот ултра тежок испит! Вечерва учам, а ми се спие ми се умира......Моментално на слушалки имам транс на цел глас, да ме разбуди малце...кафе не помага одамна, а за ред бул - ако почнам со тоа на моето темпо како живеам, најверојатно ќе добијам инфаркт :P...
Утре кун 3 или 4 ке легнам, и има цел ден и ноќ да спијам! И пак истото, се до 10 ти кога ми е 2 от ултра тежок испит!
:tapp:
Уште недела и 1 ден и домааааааа :vozbud::vozbud::vozbud: на терапија хаха.....само моите уплав ќе фатат кога ќе ме видат, пцојсан скелет......:P
Е**** животот кучешки................сто точки
Зошто учам, зошто ја напуштив работата, сега на месец ќе си земав 1000 евронки, абе глупачааааааааааааааааааааааааа, изгубив 10 000 евра досега... упишав школо...:tapp: ......300 работи ми се вртат во глава упм! Пресметки, пресметки.........
I need to get back in business .....

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

what's that jack, whats that? you're a big bad CIA man huh? Did they teach you THAT in the CIA? they teach you THAT ?!?!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Кајги ма :)
Ја засакав Америкава, can you believe that?
Што не ги сакам Америве многу, не ги сакам, што живеам во Вукојебистон, живеам, ама што добри house parties прават, е што е вистина, вистина е!!!
И така, I miss you, ама не ти кажувам повеќе сега, рано е :)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, од вчера вечер си ја држам топкава во грлово да не се расплачам. Ми одѕвонуваат зборовите во главата. Не можам да ги тргнам подалеку од мене. Се е лага, освен мојата бескрајна надеж. Исто е со сите.
Иначе, за никаде спиев, станував секој пола саат, се преместував од една во друга соба, се изнагушкав, ама не се одморив. А ме чека напорен ден.
Е па не може и љубов и чколо, викаше баба ми. Е не може, ке дремам денеска како мисир, а морам 7 саати да зборувам како навиена.
Глуп ден, уште од коа почна.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.651
Поени од реакции
35.236
Кајгич,,,

Знаеш ли дека има вистина во она "Додека паметните се мислат ,будалите си го живеат животот",a јас како по обичај секогаш сум на погрешната страна:свиркам:
Во моментов им љубоморам на сите оние кои се способни без да размислуваат си го живеат животот без воопшто да се замараат, а јас најрадо би била на нивно место,ама неможааааам и неможаммммм.
Мразам да сум на средина, улоги на медијатор (Метју Нимиц) некако ич не ми лежат, иако сум дипломат(ка) по природа.
И денов за да биде ‘‘совршен‘‘,,,
Каква ситница, навидум безначајна е способна денот да ти го испрати по ѓаволите (и назад), во рок од точно нецели четири и пол секунди.:cautious:
А јас оваа ситница ја направив рано по сабајле,чисто да и дадам повеќе простор и време во текот на денот да креира нови и оригинални форми да ми го искомплицира денот уште повеќе.

P.S. Doesn`t matter, I know I`ll survive,,,

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драгице,
I am the laziest person alive! Пред месец кога завршив со испитите си реков сега цело лето ќе читкаш ..Ќе си направиш карта со локалитети убаво едно по едно ќе си ги средиш периодите и како шо си реков така остана. Сега пивофестов ќе дојди, ќе дојдат гости ! После еден месец опоравување и пак ништо . Пракса нема , работа нема блааааааааааааааа пак ко лани!

К

Кики.

Гостин
Драга,
лежам во соба и се прашувам како е можно Том Круз да се разведе од жена му.:eek: -.- Не е можно оваа вест да е главна на сите веб-локации последнава недела. Мислам дека и Том самиот не се замара толку со разводот, колку што нас не замараат нашиве „новинарчиња.“ Глупа работа...-.-
Инаку, сама се разбудив рано, се изгушкав со гушкачиве, завршив некоја работа по дома и сега пак ми се спие. :confused:
Лоша работа е летово, ми прави да се чувствувам мрзливо. Вечер планирам да правам нешто благо, ама само ако не ме фати мрза.
И додека сум во фаза на мразење и нервози да се изјаснам дека мразам луѓе кои се занесуваат и кои ми ја потценуваат интелегенцијата.:cautious:
Толку Драга, ајде поздрав. Еве ти една ( Radiohead day):

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

3 предмети положив сесијава, уште 2 и пол ми останаа за во август полека не се брзам :icon_lol:. Како што изминува секој семестар, по 5% сум попаметен, само се надевам дека процесот е иреверзибилен. :cautious:
Си ги скршив наочариве и не смејам да спомнам дома, незнам кои по ред ми се, ама знам дека без нив ништо не гледам.
Драга, идам сега да одморам малку, се закачив на серијалите Rosemary and Thyme. :D

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга К,
Доста ми е веќе од луѓе што го менуваат расположението на една минута. Вчера не знаеше за што повеќе да ми префрли а денес како мило маче е. Но доаѓа крајот на се и јас нема да бидам секогаш тука за кога некој сака да си го вади гневот од себе. Заминувам уште 2 дена и се надевам дека ке го добијам она што го посакувам.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
kajgi sedam u net kaffe seuste nemam doma net ja spukav so t- home epten
inace kakko si mi ti arna a
deneovive ke zimam odmor i ke kuliralm edno 12 dena od sve ama bash od sve negde vo planina
pozdrav kajgi se slusame
valda naskoro ako zakrpam kraj so kraj
:mad::mad::mad::(
btw istiot post go napisav i vo zaednicki izleguvanja od vremeto e kajgi
i'm losttttttttt

Член од
13 јуни 2009
Мислења
105
Поени од реакции
37
Не ме интересира ништо, Чао :*
--- надополнето: 2 јули 2012 во 18:45 ---
Не ме интересира ништо, Чао :*

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
И така, после некое време сфаќаш и жал ти е што на одредени личности си трошел време... зборови, насмевки... Сфаќаш дека многумина носат некои маски, под кои се крие некој сосема друг..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom