Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Ми се спие ми се плаче и да знаеш нема да плачам туку ќе си спијам :) Сакам онака 15 часа да одспијам без вознемирување ама штета што ќе остане само на "сакам".

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Нова сесија а ?
Оваа вечер ќе им ја посветам на џандарите.
Пички се бе од кучиња се плашат.
Глупи се. Пред тебе да ти се истури со моторот ахаха :ROFLMAO:
Ко ќе ти го спомнат името тогаш знаеш дека е жустро.
А, не знам што ме гледаш така, баш убо ми стоеше мајцата.
А.С.А.В.
Vol. 2
На кој ?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Чудно колку човекот се витка под диктат на неговиот дигестивен или генитален апарат...

Ај за рилекс...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
ах бе ебати среќата
некој шо вечерва си планираше две вотки..си мана плус уште две (од мене гратис)
или си манаја по еден хамбургер со другарите... :facepalm:
тое кад не иде не иде...

АнаКаренина

Muy Tranquilo
Член од
30 јуни 2012
Мислења
104
Поени од реакции
228
Драга незнам по кој пат ти се враќам, ама ајт. Што да праиш. Со тебе сум почнала со тебе да завршам, пф.

П.с. Цигариве ко алва ми идат вечерва.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кајги чудни работи... Како може бе воа курвиштава толку брзо да се запознаваат маме им е*ам.. Еднава од Чашка, другата од Црквино, абе одма се наоѓаат бе ко магнети се ... И одма се вллегуе у бизнисот нема чекање. Успат, и овоа лето уште ќе ми остане мистерија шо е разлика меѓу прслук и женска горна облека за капење..

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Значи, мислам дека само ја се зачудив од ситуацијата вечерва што се деси.Седиме, се зезаме, смееме со друштвово.Девојчево што служеше завршува порано со смена и искача надвор облечена во екстра минијатурно парче облека уз високи потпетици со намера да оди во парадизо:eek:.Ало, девојче!15 години имаш што се замислуваш?!:eek: Најтрагичното беше што, татко и со кола ќе ја носел до парадизо кај што ја чекале другарките:facepalm:.Леле Кајганче да бев јас на негово место шамарите ќе играа и ќе ја натерав да се облече ко часна сестра за казна.. Не сакав да погледнам што се дешава со младинава до сега, но ова соочување стварно ме извади од кожа и сфатив зошто уствари не сум сакала.
Во едно нешто сум сигурна.. нема ни под разно да дозволам сестра ми да биде една од нив, бар не додека не ги наполни соодветните години.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кајги
Еве ме и мене на дневен рапорт!:)
Вчера изгубив цел ден за пакирање, а денеска цел ден се селев! Дури довлечкав се (на 2 пати) од 4 спрат на приземје се стопив, арно ама мојот нов стан нема лифт и е на 4 спрат! :vozbud: уште повеќе стомачни, билдање гзови итн.... Нема што денес си ја видов маката..... тет а тет, ми вика има матер да ти **** денеска, маста ќе ти ја истам! :tapp:
И така после голготава, гледам јас на мапава кај има најблизу продавница да си купам јас нешто, пошо пцојсана цел ден бев, и си тргнувам одам, одам, одам се изнаодив, па едно сонце ко ме спука...абе денеска пцуев се живо, диво, мртво, неродено.....:rolleyes:
И така сега уживам во мојот нов стан, ама си изгубив 2 дена за учење, имам уште 2 ептен тешки испити.....
Ама не се предавам, ова е мој личен успех, и сум гордоста на мама и тато :pipi:!
И така фала што ме ислуша...:love:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
My Dear....

Uste ednas se uveriv deka nadezta posledna umira :)i koga mislis deka se e izgubeno i nema nazad....oop od nigde nikade , vo posleden moment zivotot ti nudi vtora sansa...i aj.. kako da ne ja iskorostis:)
I ako po utroto denot se poznava , togas draga this is my day:)
Pozdrav od tvojata drugarka;)

К

Кики.

Гостин
Драга,
што си толку лоша, ма? Јас ти пишувам и се ми се избриша. :mad:
Зошто постојат луѓе кои само те нервираат? Секоја постапка, секој збор, секоја реакција... ма се ме нервира. :mad:
Особено ме нервира слабиот слух... ОК е, ако ти не слушаш не значи дека треба да се дереш и цело маало да те слуша.
И синдромот на тазе Американци т.е. ние овде сме заостанати, глупави, не знаеме ништо и немаме ништо... :mad: У реду е бе...
И фб мора да се забрани за лица под 18 и лица над 45 години - овие вториве ме нервираат повеќе од првите.
Многу лути икончиња дури и за мене. :cautious:
Така Драга... ми го уништија и вчерашниот и денешниот ден, а се мислам дека и утре ќе ми се уништи се.
Ќе почнам да убивам луѓе.:sneaky:
Еве ти една -.-

M

Moon Child

Гостин
Sto ke praam celo leto jas? Ke umram od dosada.

Nee, vo Bitola ke odam :DD
Играј симс :ROFLMAO:
Драга, станувам напаст во темава, ама морам некаде да напишам.
Па добро бе, во ушите ли треба да им се дувне на некои луѓе за некои работи? Нели гледаат дека ме снема од нивните животи, нели им е јасно дека е со некаква причина тоа? Треба ли да седнам и ко малоумна да се карам со 50 и кусур годишен човек? Значи, не ти враќам на фб, не се јавувам, остави ме да си го живеам животот, не сум никаква енигма, побогу имам 22 години и имам ебан живот, не се јавувам и не враќам, затоа што несакам да се карам, толку ли по ѓаволите е тешко да се сфати тоа? И ако се јавам, што ли очекуваат дека ќе им кажам? Нели е доволно тоа што ме нема?
Боже, ќе полудам :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom