Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Moon Child

Гостин
Драга, сакам Нес, со чоколаден прелив и шлаг! Веднаш!
И знаеш што? Ме прашаа да не сум архитект случајно за сликите што ги ставам на фб од моите Симс куќички :LOL: Незнам дали да го сфатам како комплимент или како очај од што немам попаметна работа во животов да правам, па се замарам со игрици на 22 години:pos:

К

Кики.

Гостин
Драга,
изгрејсонце на тераса, муабет со татко ми, сок од грејпфрут, ветерче, птици... Убав е животот. :)
Уште седам надвор и уживам во погледот и свежината...
Во вакви моменти најмногу гледам колку сум блиска со татко ми, колку карактерите ни се слични и колку понекогаш ми фали квалитетно време со него.
3 работи кои ми фалат многу: „Снежец“(постарите знаат за каков сладолед зборам), чоколадно глувче од „Жито Лукс“ и боровница(со мустаќи:noze: ) или лимонада од „Шехерезада“ - времиња... :love:
Инаку, фамилијава се шири пребрзо... Да не може човек ритам да фати. :cenzura: :pos:
Ајде поздрав Драга...
Еве ти една за будење:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
драга ќе ме нема една недела, важна работа имам се надевам на арно али ме знаеш мене :)
за секој случај ми се подгрева надежта дека барем ќе можам 1 недела од летово да си поминаам раат и убаво, без некој да ми се жала за проблемите и да ме потсетува на одговорноста коа ја имам за сите околу мене, нишо не е сигурно али ако биди се под зацртаното ќе си одам на одмор со тие што сакам и ич нема да се замарам
си викам ќе се догребам до тебе недела вечер да пишам нешто за финалето :)
поздрав :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Драга кајгана, со секој поминат час/ден на форумов се повеќе размислувам што ПОМАЛЦЕ да го користам.
Какви се изроди се нема...
:facepalm:

F

FuckYouAll

Гостин
Драга:love:

Мене уште ме држит тоа убаво расположение, си се чустувам заљубено....а не сум...а можит и сум, незнам, важно убо ми е.

Е сеа, некои викаат дека пријател ти е онај кој е тука кога ти е лошо, ама јас мислам дека и кога ти е добро се познават кој ти е вистински пријател, деновиве многу работи ми станаа јасни, паднаа многу маски.
Сношти ме поседија дементори:confused:

....барем јас така ги гледав, пробаја да ме уништат, шамарите и боксовите помогнаја, можит претерав и се занесов, ама мразам кога некој ти правит лице и сакат да те имат само за корист, вечерва очекувам реприза, но со различни актери....епа јеби га, подобро двајца вистински другари одколку 30 лажни.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, упм со моево пмс. Иам трема од нешто што не треба, од мое дело, од моја работа. Само секогаш кога сум имала трема сум била најдобра што може да бидам, така што не се нервирам многу.
Иначе, уште ми е смешно како седев на куферот вчера за да го затворам:) Од еден куфер, полнам друг, па се пакуам за едно место, а одам на друго...Жива среќа што мајка ми ме родила точно тој ден и тој саат, па сум дупли стрелец и ова препакување и овие куфери ми се дел од животот без некој проблем. Еден познаник вика дека јас сум му синоним за торбица за патување. Друг не би издржал вака.
А што викаш ти да одам на кафе денеска после работа? Да јадам цезар салата и да дрмнам една ракија? Еј....некој чита мисли. Договорив додека го пишував ова.
По ѓаволите со тремата. Можам се. Плус, има време. А куферот....ма кој го е*е :)

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Не не е совршено, ниту пак сакам да биде. Ако беше совршено одамна сите ќе ја загубеа човечноста во себе. А мене ми се трча, ми се јаде благо без да размислувам дали ќе добијам килограми плус од истото, ми се пијат ладни напитоци од рецепти кои сама ќе си ги измислам, ми се слика со неа бидејќи отпосле со часови се смееме на направените слики, ми се гушка со него зошто единствено неговата прегратка може да ме скроти. Факултетов ми ги тренира добро нервиве -.- но сепак убаво ми е, и само тоа се брои :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Само една песна ми се врти во глава од вчера. На страна љубовниот контекст, во неа се пее за тоа што го мислам постојано. А тие што го заслужија тоа, ќе ме видат која можам да бидам кога сум крајно и непоправливо повредена. Идиоти покварени... ситете ми се уште малку. Толку имав.

Fuck what I said it don't mean shit now!

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Се е отидено у бестрага драга... се! Вредностите на животот превртени на глава. Жално! Наместо да се трудиме да станеме подобри личности, нас општеството не тера токму на спротивното, да научиме како да бидеме лоши, дрски, и да газиме преку се и сешто за да стигнеме до целта..... не сакам да го дозволам тоа за себе... НЕ САКАМ!

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Жал ми е што се вратив може требаше да продолжам, али ајде да се средам за некој ден заминувам .Незнам како ке испадне работава само знам дека назад нема, не овој пат..... уствари никогаш

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
здраво другар
денес бев цел ден на Велешко езеро со најмилите ВНУЦИТЕ
убаво си поминавме.
само не отидовме на плажата Романтик,утре ќе одам таму,
па ќе ти јавам како си поминав (со НЕ-културата таму)
инаку вечерва останав во Велес,
ги прошетав внуците во новиот парк,имаше некој фестивал,
па порипаа на некој играчки за скокање таму,а потоа бевме
во 4.цените се велешки- 1/2 од скопските.
А и базенот им е годишна карта ЏАБЕ (кај нас за една недела)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Уу напраен сум каша :D
Ме мрзи да зборам :)
Се напраив, се најадов, цедевитка од наранџа ладна до мене, мх мх <3
Мора и да се испоштуем пред спиење сеа.. Пас од брејзерс, пичко! :D
Има да спиам ко бебац, сфатив дека иам плус ден за учење!
Пошо бев истрипан дека сме сабота, а уствари сме биле петок :D

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Драга,
изгрејсонце на тераса, муабет со татко ми, сок од грејпфрут, ветерче, птици... Убав е животот. :)
Уште седам надвор и уживам во погледот и свежината...
Во вакви моменти најмногу гледам колку сум блиска со татко ми, колку карактерите ни се слични и колку понекогаш ми фали квалитетно време со него.
3 работи кои ми фалат многу: „Снежец“(постарите знаат за каков сладолед зборам), чоколадно глувче од „Жито Лукс“ и боровница(со мустаќи:noze: ) или лимонада од „Шехерезада“ - времиња... :love:
Инаку, фамилијава се шири пребрзо... Да не може човек ритам да фати. :cenzura: :pos:
Ајде поздрав Драга...
Еве ти една за будење:

Кај ја отворив темава пусти јас:facepalm: Кики идам утре те земам и одиме низ цела МК да ги бараме овие две:love:

M

Moon Child

Гостин
здраво другар
денес бев цел ден на Велешко езеро со најмилите ВНУЦИТЕ
убаво си поминавме.
само не отидовме на плажата Романтик,утре ќе одам таму,
па ќе ти јавам како си поминав (со НЕ-културата таму)
инаку вечерва останав во Велес,
ги прошетав внуците во новиот парк,имаше некој фестивал,
па порипаа на некој играчки за скокање таму,а потоа бевме
во 4.цените се велешки- 1/2 од скопските.
А и базенот им е годишна карта ЏАБЕ (кај нас за една недела)
Може сме се виделе, и јас цел ден се врткав кај паркот :)

Драга, главоболка... Да зборувам уште?:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom