Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ми се игра тенис, да го лупам топчето од ѕид до изнемоштување. Да ја истресам цела нервоза од себе. o_O
Се осеќам како да се гушам, сакам летово побрзо да помине.... никогаш немаше да верувам дека можам да замразам лето, ама ете, чудни се патиштата на животот, се е можно, очигледно... Никогаш нема да си ја простам преголемата емотивност и мојата неспособност едноставно да ги блокирам негативностите околу себе.

П

Пепси_

Гостин
ti eam zivotot so mi se padna so naj mal level :pos:

i mi ide da viknaam oti jas da ne se mavaaaaaaam taka all day po plazite perfekten i nis da ne ti fale.....

ama ke krevas level be....i toa u naj teskata staza - macedonia :icon_lol:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, колку само работи не знаеш. Битно, 33 е повеќе од 6. И тоа за неколку пати. И ова ти го кажувам за да не го заборавам, оти знам дека ти ке го чуваш. Иако ваква цифра не се заборава така лесно.
Исто така, сакам да ти кажам дека изминативе денови ми надоместија за сите нервози годинава. Иако цела година издржав да не се расплачам, сега сфаќам дека ми било тешко. Кога човек ке види колку можело да му биде добро, сфаќа колку му било лошо. А за вакви уживања, искрено, вреди малце да вложиш живци во работата, за да си дозволиш после да се наежиш од убаво. Сега со сите сили пак на работа, на труд, за следните вакви денови пак да ми бидат убави. Ах, да....

Иначе, пак сум во вителот на интригите, лицемерието, лажните насмевки и злобата. По ѓаволите. Како да сум била во котел со амброзија, сум се опивала од пијалокот на боговите, а сега сум во котел со најсилниот отров кој пржи по кожата, ти ја гори душата, а на површината има најубави портокалови цветови.
По ѓаволите, колку може еден телефонски повик да ти го смени чувството на убавина во првите пасуси:) Што убаво ми беше додека бев офлајн.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Збогум јунска сесија, збогум полагање учење и стресови до септември. Конечно после 22 дена дишам нормално, само уште стресов некако да го исфрлам од мене и да престанам да ја окупирам психата со глупости ќе станам нов човек.

:cool::свиркам:

A

AnFem

Гостин
Капитализмот ме ебе брутално! Ми го набива анално, длабоко и неподмачкан. Ми го распара цел ректум и ми ја зашемети утробата... Ама сексов е фино платен, затоа си се смешкам и се преправам дека уживам во него...

...Барем има кој да ја излиже крвта од испуканите анални капилари... Газдите им го лижат газот на работниците. Паралелен универзум! Ама тука синдикатот не е заслепен и замолчен со одредена сума на пари.

На ви песна

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga Kajgana, ako ne tepa Italija ke si pisham vo temata "vo vrska so ljubovta sakam da kazham deka..." i ke sum 100% iskren.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
јЕБ*Н народ сме- најсериозно
толку врева и џева се крева против преименувањето на улиците http://kajgana.com/vlatko-i-goran-stefanovski-protiv-promena-na-imeto-na-meksichka“

А КАДЕ СТЕ БРЕ да кренете глас ПРОТИВ ПРОМЕНА НА ИМЕ НА ДРЖАВАВА
преку тааквоооооото ми е више

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Драга,

Ретко ти пишувам, а кога ти пишувам се жалам.
И сега не е поразлично. Четврток, 00:01.
Јас дома, слушам спора музика. И сакам. Сакам нешто.
Тоа нешто е човек. Или предмет. И несакам. Односно, незнам што сакам.
Нешто.
Ми фали.
Не се случува.
А чекам да се случи.
Само што јас не иницирам.
И нема да иницирам.
Да, некогаш сум глупав.
А некогаш.... сум некогаш.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Кога помина неделава и стигна викенд, ццц..:)
Ептен брзо ми проаѓаат деновиве, ама за возврат, доста убаво ги искористувам.Си угодувам сама на себе за се и сешто, и убедливо го практикувам тоа што си го реков пред некое време, дека ова лето ќе си го посветам на мене и само мене :)
А, и уште нешто.. убаво е чуството кога некој ти дава до знаење дека се грижи за тебе и ти посветува внимание онолку колку што може.Подобро нешто отколку ништо, нели?
Пуса.

п.с. ми се јадат јагоди во шлаг:X3:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Драга, пред недела дена си идев накај дома, и одеднаш некое маче се стрча по мене. Мислев дека е на некој и затоа пробав да му избегам, ама тоа постајано ме следеше.
Еве ти ја:

Ја обожавам! Конечно повторно будалетинка ми трча низ дома.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Драга,
Само на мене ли ми е досадно волку?

Аууу ќе пукнам од досадаааа..
Друго да ти се фалам немам..
Ај ваљда ќе се опраи ситуацијава :)

Бај Бај

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Додека чекам да ми се стопли вода, да се избањам ко човек, ја би да кажам неколку слатки речи.

Навистина жалам што се магистери, доктори на науки, ебени менаџери на големи компании, кога сте ја заборавиле најбитната работа: being a human. :)

И навистина ми е жал што не знаете кога последен пат сте изгледале филм, сте слушале музика, или сте поминале време со вашето семејство.

Сфатив дека ако сакам да се посветам на тоа што ми е од есенцијално значење, навистина треба да работам работа која ќе биде од физички карактер, а не психички да се изморувам за нешто за кое кур не ме боли.
Радо би да работам на бензинска по 8 саати, и после тоа да поминам време у слушање музика, или со едно дете со црвена коса и наочари.

Е така. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Дк.
едно сфатив џабе е се .. колку и да се трудиш џабе е се.
и да .. може некој ќе се наљути ама тоа ТРПЕНИЕ - СПАСЕНИЕ ...
ЛАЖГИ СО ОПАШКИ !!!!!!
е така да си знаеш .
ае биди ми поздравена отидов на џогинг на кеј у ова време :mad::mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom