Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.073
Тhom ми мумла нешто во позадина, додека пречекорувам некои фиктивни, димензионирани линии и тонам. А пак Johnny ми вбризгува адреналински фиксови со рифовите и ме враќа. Колку дисфункционално функционираат. Во цел тој ролеркостер јас незнам дали да повраќам или да се смеам. Ама ќе пијам покасно чај со рум и ќе ми каже. Се што ми фалело во животот било константа. Стабилна и прекрасна и реална.

Па.. еве. <3

M

Moon Child

Гостин
Драга, за максимум 2 недели ќе има мали Фигаровци :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе ги убијам од среќа! Ќе ги гушнам и ќе ги угушам! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Уште сега ги замислувам какви ќе бидат, сиви гомненца бушави :vozbud::vozbud::vozbud:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Ozora Festival - tickets on sale !
Ex :вонзем:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.188
Поени од реакции
84.060
Драга
Чепкав некои бош клипчиња по јутуб и случајно од страна ми се појави и ова
И по толку време истото чувство го имам како тогаш.
:drk:
Ех, тоа беа времиња...
младост-лудост

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Кајги,

Секојдневие со ист тонус. А јас не го сакам . Не сакам рутини. И токму заради тоа си имам несекојдневни желби. :) Би се претворила во Азијка. Потоа би одела во Индија, да носам сари, премногу накит, намирисана со некој егзотичен парфем би имала и црвена точка на челото. Следна дестинација би била Њујорк. Таму би била таен ангент . Растрчана низ њујоршките улици. Би влегла во такси и се што би рекла би било - sir follow that car- Желби кои светкаат во зениците на моите очи :) А сега ќе се му вратам на топлото чоколадо и книгата во раце.

P

PewDiePie

Гостин
Врага.........

Колку е добро кога после бургер што ти го измачува желудникот цел ден се напиеш газиран сок,Фанта. :love:

Инаку денес дознав дека е последен ден од некоја акција во М.Ц.-Дон. плати еден земи два бик мека а јас ни еднаш не ја искористив.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга 1000 мислења, добра сум :)
Инаку морам да ти ја постирам песнава.
Ти срцето ми го воскреснуваш,
сега љубовта е моја религија
со тебе имам се`
и доволно ми е
да љубам и да просувам.
Текстов е прекрасен.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ќе почнам на фитнес да одам, другаркиве ќе одат, па си реков не е лоша идеја и јас да почнам, и онака по цел ден сум дома, а вака ќе излегувам секој ден, а и добро за телово ќе ми дојде 3 месеци вежбање таман и за налето:) А, и конечно се врати во нормала со мојон, се надевам дека нема да се повтори периодов што измина.

К

Кики.

Гостин
Драгааааа,
напорен ден, ама добро се заврши.
Сега одмарам со песничево и се спремам за утре. :)
Ајде поздрав Драга.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич бејб, не знаеш колку сум убав ко сум пијан. И духовит сум... Духовитоста е дрскост со образование, цццц. Аристотеле, марш у три лепе пичке материне. Колку значи добива на тежина пцовката, ко е кажана на српски. Едноставно, ја доловуваш поентата...

Ме мава некој тежок Faith No More филм...

Пуса!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
ДК,

Многу сум уморен периодов, не знам зошто...

Ај поздрав.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Драга Кајгана,

Конечно сум (пак) среќно заљубен... можеби дојде ова малце и нагло, али шо ми е гајле... после долго време мрчење и општо мрзење на се околу мене... Сеа како кретен се розево гледам хахаха... плус си ја враќам контролата на се што е околу мене и се осеќам прилично среќно, задоволно и исполнето... Новите почетоци се најбољи!!! :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Првпат пишувам во темава и глеам исповеди, па да кажам дека ми фали лето....ептен...плажа, сенка, пивце, луѓе, музика, бранчиња.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom