Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
И ѕвони на мајка ми мобилниот и гледам еден долг непознат број, и викам ај ќе се јавам јас, и ми збори некој од таму ништо не го разбирам па уште на македонски викам кој ви треба:pos: и тој мене се ме разбра, после неколку минути пак ми ѕвони и слушам нешто као малеку да ми рече и пак ништо не се разбравме, и си викам овој сигурно е од грција, и пишувам на гугл да проверам и вистина од грција бил господинот, од кај го нашол бројов се чудам, или гледа грешка нека побара др број а не пак да врти на истиот број.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Отидоа сите на труско кафе во Истамбул, само јас останав сама да си пијам кафе во Скопје (y):ROFLMAO:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Kajgi nemam kade pa moram tuka
cel den mi e sjeban kajgi cel den morase da mi kasni smenata sabajle pola saat
da izigrava gazdaica kravata poradi toa ni se naspav ko so treba ni gi zavrsiv obvrskite so gi imav i cel den sum iznerviran nervozen 100% radi taa glupa krava so 2 godini ne se nauci da doaga na vreme na rabota
uvek m0ra da kasni a najbliskku zivee:mad: zatoa od sea ke im kasnam po cel saat pa neka me izbrkaat ako sakaat vise preku kur
Cel zivot na rabota da go posvetam i nekoj fala ke mi kaze :mad:
tolku e:mad::mad::mad:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич бејби, нозе ми се тресеа, али бев денес жесток на састанак. Пепел сум ги сторил. После мене пустош:D Па колку е убав момент е тоа( после се) ручек, пијачка, некоја (драга) шо не си ја видел милион години...

Ебати песната и нејзините оргиски моменти ( се собрале другарите рибари, дркаџии по вокација со љубов да ја гледаат убавата Лихнида). Како и да е, ја скинавме денес од пеење, али оваа варијанта некако повише ми го прави ќефот :

И уше нешо да ти кажам, крајов на Papillon како ме сече. Така одеднаш, ненајавено, без успори и позор сат - брутално. Не дај боже да си хај, дури тогаш ќе видиш што е крај (римата е бедна и случајна).

П.с Им се лутиме само на тие шо ги сакаме. Си мислев на ова, го разглобував и така е. Држи.

К

Кики.

Гостин
Драга,
денес беше супер. Прво бевме во агенција и на 1-ви април одиме на апсолвентска, после на ручек бевме само 3 другарки, ама супер ни беше.
Сега гледам филм и тоа не каков било, туку „Мис Стон“ и татко ми ми објаснува каде е сниман т.е. на кој дел од нашата улица и населба во 1958 година... и така си седам и си уживам во неговото „предавање“ кое ќе треба да го запамтам за да го раскажувам на моите деца и внуци.
Е Драга, татко ми е жива енциклопедија - да ти е мерак да го слушаш како внимателно зборува. :)
Ајде поздрав, сакам да го слушам „предавањето“ од него. :)

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Кајги! Клекна! Пред само неколку минути! Денес пишував текст инспириран од него на форумов! Сакам да вриснам од среќа! Совршен е! Го сакам! И имам прстеееен! :) ахххх. Нема посреќна жена од мене на планетава Земја. Нема! светам! :) добра ноќ драга :*

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
ох драга сакам на кафе

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга Кајгана.
Шо се дешава бе ? Шо ми се дешава ?
Полиција, закани, што уште бе ?
Ти ебам државни служби и цела држава.
Шта је инспекторе ?!
Скурчено ми е бе.
Лицемерие.
Точка.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
К, само едно прашање: Дали има некогаш крај учењево по финансиско право?? А за граѓанско - процесно изгледа подобро и да не прашувам... ме плаши одговорот не за друго :sick:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, денес ми кажаа една игра за по кафеани. Америчка е јбг.Таква со многу алкохол и цицки. Кој културно забавно уметнички живот владее по кафаните, само да знаеш бе бејб. Пијан сум пак ( кафана е моја судбина), али шоуто мора да продложи. Идам на журка.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
ме сака мене некој/а ?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Драга Кајгана,

Мразам овер-твитери, ама презафатеноста изминатава недела и тоа што денес сум скоро цел ден сам дома ме направи и мене овер-твитер денес.

Вчера бев на една интересна иложба. Од она што не може да се прочита во статијава да кажам дека КИЦ оддели една мала галерија, за една ваква изложба. Значи на 10 минути пред изложбата веќе беше претесно внатре. Малку внатре, малку надвор, сепак си поминав многу убаво. Се видов со еден куп колеги од еснафот фотографски, се видов со колегите кои Коце си ги собра со него во градот.

п.с. Бев во затворот во Идризово, и се вратив :)

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Кајги, што ми ли се случува ? :)
Што е ова сабота демек сите “важни“ излезени.. нема никој на нет :confused:
--- надополнето: 11 март 2012 во 04:10 ---
Епа доста е 04h А.М. ! Досадно пука ! Овие викендашиве ги нема, камен се сториле !
Се разделувам од тебе Кајги, имај добра ноќ..
Јас идам да изиграм една бубле трубле за релаксација и р`чам ! :)

Тао Тао

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Добро утро, ДК. Отидов да спијам. Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom